Wnosiek restruktyzacujny a deklaracja spłaty

• Autor wątku Autor wątku bogdan1978
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bogdan1978

Użytkownik
Odpowiedzi
48
dług przedawniony.
Dwóch solidarynych dłużników (ja i brat). Brat wysyła do banku deklarcje spłaty długu z rozpisaną wysokością rat. Ja tego dokumentu nie podpisywałem i nigdy!! nie widziałem. (moze była w mieszkaniu jakas kartka z moim podpisem). (Brat wysyła go w roku 2013 a ja zobaczyłem ten dokument po raz pierwszy na oczy tydzien temu na sprawie spadkowej).

Niewiele póżniej bank wzywa nas do złożenia i podpisania wniosku restruktyzacyjnego. Brat podpisuje a ja nie (wiem ze dług przedawniony i bede sie odwoływał).

Dlaczego wiec bank mając taką deklaracje żada nowego wniosku?
Czy złożona taka deklaracja nie ma skutków prawnych bo nie jest na odpowiednim formlarzu?
czy generralnie brat mnie załatwił?

dziękuje

na dokumencie który rzekomo podisałem jest :
zobowiazanie do spłaty, numer pozyczki, wysokosc zadluzenia, podpisy, propozycja rat.
na dokumencie nie ma daty jest podpiete awizo i uwaga!! - wezwanie do spłaty datowane na 23pazdziernika. podpiete potwierdzenie nadania 21 pazdziernik!!

RE: podpis in blanco

na dokumencie który rzekomo podisałem jest :
zobowiazanie do spłaty, numer pozyczki, wysokosc zadluzenia, podpisy, propozycja rat.
na dokumencie nie ma daty jest podpiete awizo i uwaga!! - wezwanie do spłaty datowane na 23pazdziernika. podpiete potwierdzenie nadania 21 pazdziernik!!

mój ale jak pisałem dokumetu nie podpisywałem moze byla jkas kartka in blanco lu zrobione ksero z ksera ksera. 23 pazdzoernik to data wezwania do zapłatay a 21 pazdz to data nadania odpowiedzi na to wezwanie

Powrót