WOKANDA

• Autor wątku Autor wątku ASIA Ż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ASIA Ż

Stały bywalec
Odpowiedzi
406
:D MÓJ KOCHANY CYZIO STAJE NA WOKANDE 15 MARCA :lol: (ZK sam mu wystąpił). mam nadzieje że wyjdzie, 10 marca wychodzi jeszcze na 3 przepustke :) ,
TO NA TYLE MUSIAŁAM KOMUŚ SIE WYGADAĆ, POWODZENIA DZIEWCZYNY :beer:

Powodzonka :ok:

Joanna czy Twój skarb nie jest czasem na Białołęce? Niewiem czy dobrze wyczytałam... :ooo:

Mój jest od 3 tyg na Białołęce, ale w AŚ ,a nie w ZK. Byłam tam w piątek zawieżć paczkę i wróciłam lekko przygnębiona. Mimo że mieszkam kilka kilometrów od AŚ byłam tam pierwszy raz, no miło to nie wygląda.

Mam prośbę. Proszę się postarać obrać jeden tylko temat, w którym będą prowadzone luźniejsze rozmowy.
Pozostałe wątki powinny być związane z tematem, powinny być merytoryczne.

czy twoj M juz wyszedl?jak bylo na wokandzie??

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYSZEDŁ, stawało 16 chłopa a wyszło tylko 2 :(
ale moj Krzycho jest ten 2 :lol: :lol: :lol: :lol:

a i moj Krzycho był na Białej, na wokandzie było kiepsko bo sędzia puścił tylko tych którym ZK sam wystąpił.

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: a mój dopiero w sierpniu może się starać :roll:

[cytat="JOANNA ŻMIJEWSKA"]:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYSZEDŁ, stawało 16 chłopa a wyszło tylko 2 :(
ale moj Krzycho jest ten 2 :lol: :lol: :lol: :lol:

a i moj Krzycho był na Białej, na wokandzie było kiepsko bo sędzia puścił tylko tych którym ZK sam wystąpił.[/cytat]

jaka mial podgrope??

(doniu818) P2, nie wiem wogule tyle sie naczytałam tutaj, najpierw ten taki co ma kotka w obrazku smiał sie ze mnie ze nie dostanie przepustki bo 6 lat sie nie stawiał do odbycia kary, przepustke dostał w styczniu, pozniej sama w to nie wierze, mimo ze grypsował to i tak zk wystąpił mu o wokande, krzycho mowi ze to dzieki nowemu wychowawcy to wszystko,
teraz jestem najszczesliwsza osobą na świeci i mam nadzieje ze i wy Dziewczyny juz niedługo bedziecie tak szczęśliwe jak ja :D :lol:

No gratuluję z całego serducha :D :D :D :D I cieszcie się sobą :ooo:

Mój również na Białej ale wokanda dopiero w sierpniu :(

(o rany !) a twój też jest na pół otworku? jak pracuje to może też jezdziłaś w soboty na widzenia i moze sie znamy? :)

Na półotworku ale dopiero 2 sobote tam byłam bo wcześniej był bez pracy i miałam poniedziałki Białołękowe :)

e to nie widziałyśmy sie, bo ja 2 tyg temu byłam chora i mnie nie było a tydzień temu miał przepustke. kurde jaki ten świat mały hehe

A nie odbierałaś Go czasem z tej przepustki bo tydzień temu dwie babeczki były po swoich właśnie? Pamiętam bo z zazdrością patrzyłam :( Jedna była z dziewczynką małą i strasznie się z tą karteczką na przepustke spieszyła :) Może Ty?

Tak to ja hehe 8)
no to jednak sie juz spotkałyśmy :D

No więc miło mi bardzo :D Ty się chyba po swojego spózniłaś i jak my wchodzilismy juz na widzonko to Ty jeszcze przez szybę krzyczałaś żeby Ci chłopa przyprowadzili :lol:

Wiesz co? Chudzina jestes straszna, dbaj o siebie dziewczyno :)

wiem ze chudzina, ale złożyło sie na to mnostwo czynnikolw. wiezienie krzyska, teraz strata pracy, ale mam nadzieje e teraz przytyje
\

Powrót