wolanie o pomoc!!

• Autor wątku Autor wątku ania19600
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aniu, kiedyś mi się zdarzyło pisać taki sprzeciw co do wysokości przedmiotu sporu (czyli kwoty) i na biurze podawczym dostałam jakieś druki do wypełnienia. Tylko nie wiem na czym będzie polegał Twój sprzeciw, co do nakazu zapłaty w ogóle czy co do kwoty tylko.
Wg tych druków napisanie tego było dość proste, nie konsultowałam się z nikim.

Robilee napisał:
Masz na myśli związki chemiczne? Nic się nie bój, zasady nie są groźne. Co innego kwasy.
Tak? To włóż rękę do NaOH. Zobaczymy jaki twardziel z ciebie :)
Konstancja149 napisał:
A jeśli taki parabank czy jak go zwał, zawarł coś takiego w umowie, i my ją podpisaliśmy (no bo nie mogliśmy nie podpisać) to też jest to do obalenia??
A dlaczego by nie? :)

Konstancja149 napisał:
zawarł coś takiego w umowie, i my ją podpisaliśmy
Rzecz w tym, czy dany zapis w umowie nie jest sprzeczny z prawem. Zapisy o karach umownych przy zobowiązaniach pieniężnych są z mocy prawa nieważne.
marian.pazdzioch napisał:
To włóż rękę do NaOH. Zobaczymy jaki twardziel z ciebie
No popatrz. Zapomniałem już niemal wszystko z tego etapu szkoły, w którym miałem styczność z naukami przyrodniczymi. Nauczka dla mnie, by więcej na tematy chemiczne i podobne się nie wypowiadać.

Ostatnia edycja:
Znalazlam darmowe porady prawne dzisiaj sie dowiem co i jak z moich wyliczen wynika iz splacilam juz ponad 4600 wiec zostaly same odsetki ktore wedlug windykatora rosna wiec powinnam sp lacac jeszcze rok i troche a wedlug wyliczen windykatora do 3 lat.... Bez komentarza:(

Powrót