Wykorzystanie seksualne ...

• Autor wątku Autor wątku sqqqn
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

sqqqn

Witam.
Mam dość nietypowe pytanie dlatego piszę to w tym dziale.
Najlepiej zacznę od początku. Poznałem kiedyś dziewczynę przez internet, spotkałem się z nią by naprawić jej komputer a ona od razu chciała mnie zaciągnąć do łóżka nie dałem się, ale to nic nie dało zaprosiła mnie innym razem na herbatę ale zamiast niej piliśmy alkohol no i stało się udało się jej 'mnie zaliczyć" . jakiś czas później poprosiła mnie bym pojechał z nią na urodziny jej koleżanki jako osoba towarzysząca gdyż nie miała z kimś iść ... odmówiłem ale długo potem nalegała no i się zgodziłem. wiadomo imprezka alkohol jest wesoło ale niestety chciała już wracać.. mi jakoś niezbyt się uśmiechało z nią wracać więc tlumaczyłem, że wrócę sam ale na to nie chciała się zgodzić gdyż "przyjechałem z nią to i z nią mam wrócić" no i w końcu mnie przekonała. Miała odwieźć mnie do domu ja niestety zasnąłem w aucie ... gdy sie obudziłem auto było zaparkowane nie pod moim domem ale gdzieś w polu a ona już mnie "dosiadła" :/ ... po kilku miesiącach przyszło pismo z sądu iż trwa proces o ustalenie ojcostwa :/ wszystko wskazuje na to, że tamtej feralnej nocy nie zabezpieczyła się ani ona a tym bardziej ja :/ . Żąda alimentów na dziecko :/ najgorsze w tym wszystkim jest to, że ma juz ona 2 dzieci z dwoma innymi mężczyznami których rola ojca również ogranicza się do płacenia alimentów .. i teraz moje pytanie czy mogę w sądzie walczyć o to by mnie nie doiła jak tamtych ? ona nie pracuje mieszka u rodziców a w ten sposób zarabia na swoje przyjemności. Z tego co czytam na innych forach to jestem w przysłowiowej pupie :/ ... i będę musiał płacić jak się okaże, że faktycznie jestem ojcem . Może ktoś mi doradzi co mam zrobić .

Niestety zostaje mi podtrzymać ów "upupienie".

Należało zgłosić gwałt (jakkolwiek trywialnie to może brzmieć : facet zgwałcony przez kobietę) na policję OD RAZU po zdarzeniu (wytrzeźwieniu). W tym momencie nie ma już tak naprawdę żadnej obrony - badania DNA zdecydują o Pana dalszym losie.

no właśnie :/ sądzę, że ona czychała tylko na to by mieć możliwość zajścia w ciąże i się udało DNA potwierdzą tylko, że jestem ojcem a wtedy alimenty będę płacił dla niej :/ chciałem iść na policję ale znajomy policjant powiedział że nie ma tu mowy o gwałcie, nie zmusiła mnie tylko wykorzystała fakt iż jestem pijany, mogłem wtedy uciec ... ehhh od tamtej pory nie pije :) może ktoś ma jakąś złota radę :) jakiś pomysł co by tu zrobić by wyjść jakoś z tej chorej sytuacji godnie ...

dosiadła cię a ty nic.podobało ci się.teraz płac.
owszem jak się obudziłeś należało zaprzestać.:D

o ja cie , nie wiedziałam , ze są jeszcze tacy chłopcy , mozesz starac sie o opieke nad dzieckiem , wtedy ty ją bedziesz doił ... :P

a może jak sie okaże ,że jednak Ty jestes ojcem ,to pokochasz to dziecko:) i kiedys będziesz dumny,ze je masz...I może nawet pokochasz matke dziecka...A nawet jak nie,to bedziesz miał dla kogo zyc-dla synka lub coreczki.... Poszukaj pozytywow tej sytuacji. Dzieci to nie koniec świata.

czy twoj nick dobrze mi sie kojarzy??:) ????skun :P .....upalony byles...:)

Ostatnia edycja:
Pierwszy raz żałuję, że to nie ja padłem ofiarą tego "przestępstwa".....:D

wy tu się śmiejecie a ja mam problem :/ nigdy nie będę z ta kobieta a dzieci po prostu nie cierpię dlatego nie chciałem ich nigdy mieć :/ mam sporo rodzeństwa i uwierzcie, że się już nacieszyłem opieką nad dzidziusiami :/ a teraz wyjdę na wyrodnego ojca który to olewa swoje dziecko ja się po prostu do tego nie nadaje :/ może niektórzy postrzegą mnie jak jakiegoś psychola no cóż dziecko i ja to nic dobrego :/
ingab: dobrze rozszyfrowalas ale wtedy nie bylem upalony :/ jakbym byl to bym uciekl a alkohol otumania na tyle ze czlowiek zamiast kobiety widzi modelke :/ . może jednak ktoś ma jednak jakiś racjonalny pomysł co by tu zrobić ... ? mam milion pomysłów ale żaden nie jest legalny :/

sqqqn-nie,ja sie wcale nie smieję z Ciebie. Wiesz,mężczyzni sie ogólnie boją dzieci, ciązy, tych wszystkich strasznych wizji związanych z opieką nad nimi. Jak sie nie chce dzieci miec, to na pewno wiesz,ze trzeba zadbac o antykoncepcję. No ale juz mleko sie rozlało... No fakt,że okropnie postapila z Tobą ta dziewczyna. Nie wiem co Ci doradzic...poczekaj póki co,nie martw sie na zapas.Może wcale nie bedzie tak jak myslisz...idzie wiosna,trzeba myslec pozytywnie. Na razie sobie odpusc myslenie o tej dziewczynie i dziecku.

sqqqn
Mezczyzna.gif
wybacz, ale jak umieszczasz temat w dziale Hydepark, to nie oczekuj poważnego podejścia do problemu. Gdybyś zapytał w karnym, to pewnie uzyskałbyś inne odpowiedzi.

no może i faktycznie wsadziłem temat nie tu gdzie trzeba :) ingab: no wiosna idzie ale to nie zmieni faktu, że mam problem :/ nie boję się dzieci ani opieki tu bardziej chodzi o fakt iż będę miał dziecko brew własnej woli . A po za tym jestem w związku z inną kobietą którą kocham i nie chcę by cierpiała z tego powodu, że będę miał dziecko z inną :/ ale skoro juz temat jest w tym dziale to macie może jakieś realne pomysły jak się wykręcić ? uciec za granice ? oszukać badania dna czy może po prostu sprzedać tą babę do burdelu gdzieś na syberii ;) a takie tam żarciki załamanego kolesia ;) dawajcie swoje pomysły to chociaż pośmieje się ze swojej sytuacji :)

Co mozesz zrobic nie wiem, ale wiem czego nie powiniennes zrobic . Nie idz do pubu zalac sie z zalu bo znowu ktos wykorzysta twoje slabe predyspozycje do spozywania alkoholu :D.

jak już pisałem wcześniej ... nie piję alkoholu :) więc do pubu nie pójdę ;)

no i dzisiaj przyszło pismo z sadu :/ rozprawa w marcu :/ no to mam przechlapane 400 stoey alimentow zada :/ to se baba pobaluje :/ ale na szczescie musze przedstawic swoje dochody z 3 miesiecy a ze nie pracuje legalnie to dochodow nie posiadam :) czy moge pisac o umozenie kosztow postepowania ? i o jakiegos obronce z urzedu ? albo cokolwiek moge zrobic ?

Zapomnij, że teraz to ktokolwiek Ci podpowie. Nie pomagamy tutaj osobom oszukującym społeczeństwo.
I możesz się zdrowo zdziwić, jak sąd się przychyli do jej wniosku.

kto tu oszukuje społeczeństwo ? muszę pracować na czarno bo pracy legalnej nie ma w moim mieście :/ z tym akurat wiążą się konsekwencje które ja ponoszę: brak ubezpieczenia, nieodprowadzone składki na ofe itp. więc nie sądzę, że oszukuje społeczeństwo tylko staram się przeżyć w tym kraju jakoś sobie radząc. ale widzę, że ag_maz wolałbyś siedzieć na pupie i nic nie robić :/ .

Oszukujesz. Nie dokładasz się z nami (osobami płacącymi podatki i składki) do utrzymania tych co pracować nie mogą. Przez to m.in. na muszę płacić większy ZUS, bo mniej osób składa się na renty rodzinne, emerytury itd. I muszę czekać dłużej w kolejkach do lekarza, itd.
Ja, żeby znaleźć nie być skazana na łaskę pracodawcy, wyjechałam z mojego małego miasta i założyłam swoją firmę. Da się. Jak widać, nie siedzę na pupie.

Zaraz, zaraz -dziecko się jeszcze nie urodziło, a ta damulka już chce alimentów? A co z kwestią ustalenia ojcostwa, nazwiska itp.? Skoro jest taka cwana to spróbuj z nią zagrać w tą grę. Zapałaj wielką miłością, kup trochę rzeczy dla bobasków na fakturę, idź do psychologa zajmującego się problemami rodzinnymi ( weź rachunek ), zapisz siebie/ was na nauki przedmałżeńskie i zrób wszystko co teoretycznie możliwe aby wykazać jak bardzo walczysz o "ten" związek, a na co możesz dostać pokwitowanie. A damulka niech śmiga do sądu tylko po alimenty.....:D

tomasz 4 napisał:
zrób wszystko co teoretycznie możliwe aby wykazać jak bardzo walczysz o "ten" związek

A co to da? Przeciez do slubu jej nie zmusi ;)
A swoja droga to niezle zrodlo (zrodla raczej) dochodu sobie znalazla.

A tym , ze autor nie zarabia legalnie to ja bym sie az tak na jego miejscu nie cieszyla, bo to tylko dorazny zysk jest. Byc moze kiedys zacznie pracowac legalnie i sie upomna o dlug, bo zapewne ta kobieta wystapi do funduszu o alimenty.

A od kiedy sąd rodzinny patrzy na zarobki?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót