Wykorzystanie wizerunku

• Autor wątku Autor wątku Karolina921
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Karolina921

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam. Jestem autorką tego postu na serwisie społecznościowym: https://zapodaj.net/c73b947a5a166.png.html
Czy ta Ania ma podstawę zeby podac mnie o wykorzystanie wizerunku?;)

A konkretnie?
Miast odsyłać nas do bzdurnych polemik opisz słowami swój problem. Pomijam już nawet fakt, że kwestie korzystania z cudzego wizerunku były na FP wielokrotnie omawiane.

LeszsekS napisał:
A konkretnie?
Miast odsyłać nas do bzdurnych polemik opisz słowami swój problem. Pomijam już nawet fakt, że kwestie korzystania z cudzego wizerunku były na FP wielokrotnie omawiane.
No właśnie sęk w tym, ze konkretnie to jest cała sprawa. Dodalam takiego posta i o to cale zamieszanie. Przeszukałam tu killanascie stron, bo mi wyszukiwarka cos tu nie wskakuje...

Odpowie Pan tak/nie? Screen + to co napisałam jest wystarczające, tu nie ma nic dodania. Już dziękuję skoro to taki problem, bez łaski.

Karolina921 napisał:
Odpowie Pan tak/nie? ...
Wyjaśnij o co konkretnie pytasz, co w przytoczonym screenie ma stanowić wykorzystanie wizerunku. Nie mam pojęcia na czym polega Twój problem.

Ostatnia edycja:
LeszsekS napisał:
Wyjaśnij o co konkretnie pytasz, co w przytoczonym screenie ma stanowić wykorzystanie wizerunku. Nie mam pojęcia na czym polega Twój problem.

No wlasnie nie wiem co. Pytanie czy cokolwiek, bo po prostu laska na podstawie tego screena straszy mnie adwokatem o wykorzystanie wizerunku ;)

Powrót