Wykorzystywanie moich danych.

• Autor wątku Autor wątku spoon17
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

spoon17

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
witam w 2013r bylem holandi okolo 2 tyg. w pracy pracodawca mial moj dowod i nr sofi w tym roku dowiedzialem sie w US ze w 2014 i 2015 rowniez bylem w holandi (co jest nieprawda) byly pracodawca najwyrazniej wykorzystywal moje dane do jakichs machlojek podatkowych. moje pytanie czy moge go jakos pozwac na $$$ za wykorzystywanie moich danych ? (o problemach w US nie wspominam bo sprawa w toku wyjasnien)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
W tej sprawie należy złożyć doniesienie na pracodawcę, pod warunkiem iż posiada Pan jakiekolwiek potwierdzenie iż Pana dane zostały wykorzystane przez pracodawcę np. jarograf, odcinek wypłaty lub inny dokument potwierdzający iż na Pana sofi nr ktoś pracował.
W US proszę wyraźnie oświadczyć iż Pan nie pracował w Holandii i istnieje prawdopodobieństwo wykorzystania Pana danych. Proszę też sprawdzić czy przypadkowo Panu nie zginęły dokumenty np. dowód osobisty, sofi nr, w tym czasie, gdyż być może nie pracodawca wykorzystał te dane.

oswiadczenie w US zlozylem , dokumentow nie zgubilem , wiem ze to ten sam pracodawca bo w US pani mi pokazala nazwe firmy , straty takie ze mi US kazalo doplacic hajs ktorego bym placic nie musial gdyby nie rzekoma praca w holandii.

Powrót