Wykreślenie z BIG'ów

• Autor wątku Autor wątku Aśka1122
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Aśka1122

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam
Bardzo Was proszę o pomoc w napisaniu WEZWANIA do Mojego już byłego wierzyciela o natychmiastową aktualizacje Moich danych w BIG'ach. Otóż znalazłam się tam za nieopłacone faktury za abonament. Spłaciłam dług w całości. Z tego co się dowiedziałam to Minął już termin ( 14 dni) w jakim wierzyciel ustawowo Musi dokonać aktualizacji jeżeli dłużnik spłaci dług. A dzisiaj pobrałam raport i dalej jest wpis. Ktoś Mi poradził żeby wysłać do nich takie pismo, i zaznaczyć w tym piśmie że to ich obowiązek, i jeżeli nie wywiążą się z niego to podlegają karze grzywny 30 tyś. Nie wiem jak to tak w Miarę profesjonalnie napisać, jakieś paragrafy przytoczyć, Może to na nich podziała i zmobilizuje.

Z góry dziękuje za pomoc
Asia

Mi przede wszystkim chodzi o to aby jak najszybciej został Mój wpis usunięty z tych BIGów, a takie wezwanie Może podziała na nich Mobilizująco...

Odczekaj na spokojnie 21 dni, wręcz po czterech tygodniach sprawdź. Jeśli nadal wpis jest, to idź do prawnika niech wygra dla ciebie zadośćuczynienie, a wpisujący ukaranie nadto zostanie wspomnianą grzywną

Powrót