Wykupione konto premium w grze przeglądarkowej

• Autor wątku Autor wątku grzesiek0402
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

grzesiek0402

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam.

Na początku zaznaczam że jestem nowy na forum i jeżeli napisałem temat w złym dziale to proszę o wyrozumiałość. Przejdę do sprawy.
Zainwestowałem pieniądze w pewną grę przeglądarkową. Są one tam potrzebne m.in do wykupienia Punktów Premium. W dniu wczorajszym zostalo mi to konto zablokowane na 7 dni w związku z czym mam też zablokowany dostęp do wspomnianych wcześniej Punktów Premium. Moje pytanie jest następujące. Czy można ubiegać się o odszkodowanie od osoby zarządzającej tą grą i czy są jakieś prawne podstawy do tego aby się o to ugiegać i czy można się domagać dostępu do konta na którym znajdują się moje pieniądze w postaci Punktów Premium?
Zdaję sobie sprawę z tego, że zalożone przeze mnie temat jest błachy w porównaniu z innymi tu zalożonymi tematami ale bardzo byłbym wdzięczny za fachową odpowiedź popartą podstawami prawnymi. Pozdrawiam.

a za co to odszkodowanie?

w regulaminie był zapewne punkt ,że jesli będziesz go (regulamin) łamał to konto może zostać zabloowane i tak się stało....

grzesiek0402 napisał:
W dniu wczorajszym zostalo mi to konto zablokowane na 7 dni w związku z czym mam też zablokowany dostęp do wspomnianych wcześniej Punktów Premium.

A z jakiego powodu zostało to konto zablokowane? Nie naruszył Pan przypadkiem postanowień Regulaminu?

To moja rada w tej sprawie: Ta gra pewnie ma coś takiego jak kanały IRC - tam skontaktuj się z tym GO, który Cię zbanował i spytaj o powód - jeśli uważasz, że niesłusznie to odblokują konto, jednak z dośw. wiem że ich regulamin stanowi, że w takich przypadkach nie przysługuje odszkodowanie...

Powrót