Wyłudzenie doładowania do tel.

• Autor wątku Autor wątku Tomek86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Tomek86

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
Poznalem dziewczyne przez strone internetowa ,ktora jako warunek dalszej znajomosci zazadzala ode mnie doladowania do tel. 30 zl. niby na koszty rozmowy i sms . Kupilem w kiosku karte , wyslalem i slad po pannie zaginal . Mam tylko jej maila .Pisalem do admina strony ale powiedzial mi ze moga co nawyzej usunac jej anons . Co mam zrobic ? zglosic sprawe na policje ??

zartujesz?
To nie było wyłudzenie tylko sam dobrowolnie jej kupiles, a to ze byl to warunek waszej dalszej korespondencji to sobie wymyślła a ty godzic sie na to w ogole nie musiales. I nie mów , że poszedł byś na policję z tą sprawą, kiedy straciłeś raptem 30 zł hehehe... na co sam się zgodziłeś dobrowolnie bo nie musiales!

Owszem , ale fakt faktem ze mnie oszukala .To jest wlasnie wyludzenie . To ze sie zgodzilem na jej warunek a ona mnie oszukala jest wyludzeniem .

gwarantuję cię, że się ośmieszysz , wiec lepiej nie ryzykuj.. moim zdaniem nie bedzie w ogole wszczete postepowanie bo znikoma szkodliwosc spoleczna wiec się ne fatyguj. Wiesz ilu facetow musialo by pojsc na policje z takim problemem, ja jak naście lat mailam tez się tak bawiłam , wiec takich przypadkow jest mnóstwo.

jennifer1234 napisał:
ja jak naście lat mailam tez się tak bawiłam , .
Fajna zabawa. Pozazdrościć.Jak się nazywała ? Naciągnij frajera ?
Tomek86 napisał:
zglosic sprawe na policje ??
Za 30 zł. dostałeś nauczkę. To tanio. Sugeruję byś lekcję zapamiętał i nie zawracał d... organom ścigania, które mają ważniejsze sprawy do roboty.

Ostatnia edycja:
Powrót