J
jedar
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Witam. Tematem ciut wybiegam w przyszłość. Żona stwierdziła, że "wraca do swego poprzedniego życia" i zostawiła mnie z naszym małym dzieckiem i dwójka swych z pierwszego małżeństwa. Znalazła pracę w swym mieście, gdzie poprzednio mieszkała. 3-4 dni jej nie ma, 1-2 dni jest w domu i ten cykl się powtarza. Jestem psychicznym wrakiem. W sadzie już wygrałem sprawę o rozdzielność majątkowa i teraz składam wniosek o to by moje dziecko było bez względu na sytuację rodzinną ze mną. Zresztą sugerował mi to sąd, bowiem ja to dziecko wychowałem. Zamierzam złożyć pozew o rozwód w orzeczeniem winy żony. A teraz sedno sprawy. Mieszamy w domu z mymi rodzicami, którzy są właścicielami nieruchomości. Żona stwierdziła, że jak się z nią rozwiodę to i tak się nie wyprowadzi..... Czytałem różne opinie, ale każdy przypadek jest inny. Więc moje pytanie.... Czy po rozwodzie można ją i jej dzieci wymeldować? Nadmieniam, iż mam umowę z rodzicami, na której to ja jestem głównym najemcą domu i wszystkie opłaty są na mnie. Pozdrawiam wszystkich.