Wymiana na OLX

• Autor wątku Autor wątku yasuo123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

yasuo123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, nie znalazłem pomocnego dla mnie wątku więc jestem zmuszony założyć nowy.
Zatem od początku. Wystawiłem swój telefon na portalu OLX i poprosiłem o składanie ofert do zamiany. SAM zgłosiłem się do pewnego użytkownika o zamianę i po wielkich próbach i negocjacjach ustaliliśmy, że ja daje swój telefon i 350zł a tamta osoba tylko telefon. Spotkaliśmy się, zobaczyliśmy oboje swoje urządzenia, posprawdzalismy wszystko, ja dałem pieniądze i telefon, tamten Pan dał mi telefon, pożegnaliśmy się i pojechaliśmy w swoje strony. Dzisiaj wchodzę na OLX i patrzę a ten Pan straszy mnie ze jeszcze się zobaczymy, że go oszukałem bo na wyswietlaczu jest rysa A PPRZECIEZ MIAŁ GO W RĘCE I OGLĄDAŁ GO DOOKOŁA CHYBA 10 RAZY. Domaga się zwrotu i straszy policją. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Proszę o pomoc.

Dodam również, że w urządzeniu tego Pana też zauważyłem kilka wad których nie zauważyłem przy oglądaniu sprzętu.

Niech idzie na tą policję i zrobi z siebie pośmiewisko. Policja go wysłucha i odprawi do domu, bo to nie sprawa dla nich.
Możesz spokojnie pana zignorować.

Dzięki wielkie za odpowiedzi. Już jestem spokojniejszy! :)

Powrót