J
James90
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Opiszę po krótce sytuacje . Byłem z Kobietą w sklepie obuwniczym w sosnowcu kupić Buty na fakturę . W sklepie była informacja że nie przyjmują butów z powrotem . Kobieta w tych butach nie chodziła i stwierdziła że chce je oddać ( trwało to niespełna tydzień ) . Wyjątkowo się zgodzili na wymianę . Będąc we Wrocławiu w ich sieci sklepów wymieniliśmy obuwie na męskie . Buty mojej kobiety kosztowały 350 zł a moje 300 zł więc Pani oddał nam 50 zł. Ekspedientka z Sosnowca dzisiaj zadzwonił że buty niby były używane i że były wymieniane fleczki i sklep upomina się o zwrot pieniedzy w innym przypadku będą sprawę rozpatrywać karnie .
Proszę o pomoc .
Jak ja widzę osobiście sytacje ( buty nie noszone, bez śladow użytkowania, sklep zgodził się na wymianę i jej dokonał przed wczesniejszym obejrzeniem butów od mojej kobiety ( wszystko było ok ) , a teraz niby zgłasza się ze musili coś wymenić i że mamy zwrócić pieniądze) .
Dziękuje za pomoc
Proszę o pomoc .
Jak ja widzę osobiście sytacje ( buty nie noszone, bez śladow użytkowania, sklep zgodził się na wymianę i jej dokonał przed wczesniejszym obejrzeniem butów od mojej kobiety ( wszystko było ok ) , a teraz niby zgłasza się ze musili coś wymenić i że mamy zwrócić pieniądze) .
Dziękuje za pomoc