Wypadek w Holandii,poszukiwana firma zajmująca się odszkodowaniami

• Autor wątku Autor wątku hoseantonio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
H

hoseantonio

Użytkownik
Odpowiedzi
64
Witam,czy jest tutaj ktoś kto zajmuje się odszkodowaniami za wypadek na terenie Holandii?Jeżeli ma ktoś namiary na takie biuro proszę o kontakt

Polecam firmę ****

Ostatnią edycję dokonał moderator:
No właśnie współpracowaliśmy z nimi i odpuścili....

Być może sprawa jest nie do załatwienia, z tego co wiem, to firma dobrze działa, ale sprawa sprawie czasami jest nierówna.

nollewska napisał:
Być może sprawa jest nie do załatwienia, z tego co wiem, to firma dobrze działa, ale sprawa sprawie czasami jest nierówna.
Znasz sprawę , że się wypowiadasz ?

Wypadek był 5 lat temu,około 4 lata temu zgłosiliśmy się do ****.Współpracowali oni z jakąś firmą prawniczą w Holandii.Wszystko się dobrze układało a po jakimś czasie dostaliśmy sygnał że **** zrywa z nimi współprace.Kancelaria Holenderska nadal prowadziła tą sprawę,mieli już zgłaszać do sądu sprawę bo dogadać się nie mogli i nagle dostaliśmy od adwokata informację że jednak nie będzie się tym zajmował.
Zwróciliśmy się ponownie do ****a ale już nie chcieli współpracować.Nie wiemy w jakim punkcie to wszystko utknęło.Bo nie dostaliśmy z Holandii papierów żadnych.To tak pokrótce.Dodam że wypadek dość poważny,osoba która go poniosła do końca życia będzie nie sprawna.Dlatego tym bardziej zależy nam na uzyskaniu odszkodowania!
Jeżeli ktoś zna lub mieszka w Holandii i chciałby pomóc to proszę o jakieś namiary.

W pierwszej kolejności ustal jaki jest stan faktyczny na dzień dzisiejszy, wyślij wniosek o wydanie akt sprawy (poleconym zpo) do ****a i kancelarii w Holandii, a potem poszukaj
profesjonalnego prawnika / kancelarii , która potrafi tego typu sprawę poprowadzić.

Jak mam ustalić stan faktyczny jak nikt nie odpowiada na telefony ani na maile.Przepraszam **** oddał papiery jakie miał u siebie.
Szukam w Polsce bo w Holandii nikogo nie mam by mógł zająć się tą sprawą ale ta Holandia to chyba ciężkie miejsce dla takich firm bo w PL ciężko coś znaleźć

hoseantonio napisał:
nikt nie odpowiada na telefony ani na maile.
Nie dzwoń, napisz do prawnika w Holandii , poleconym zpo i zażądaj wydania akt sprawy. Jak będziesz miał komplet, wyślij zapytanie do kilku kancelarii. Pamiętaj jednak , że przed podjęciem się prowadzenia sprawy będą chcieli zapoznać się z aktami sprawy.

Na forum nie reklamujemy żadnych firm odszkodowawczych.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót