C
changer
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam
poradzcie w sprawie wypowiedzenia
w maju wyslalem mailem (skan) oryginalnego pisma o wypowiedzenie umowy z cyfrowym polsatem
w wypowiedzeniu, wszystkie dane abonenta, oryginal podpisu
okres wypowiedzenia u nich to 3 miesiace...
we wrzesniu, pazdzierniku okazalo sie ze przychodza meczace smsy o zaleglosciach
potem do mnie dzwoniono ze mam dlug wzgledem C.P.
i zebym to wyregulowal
i ew wyjasnil sprawe odnosnie rezygnacji
30 pazdziernika poleconym wyslalem informacje ze wypowidzenie zostalo zlozone mailowo w maju a ze teraz zalaczam kopie tego wypowiedzenia, ktore bylo zalacznikiem maila
dzis do mnie dzwoni babka ze owszem email dotarl, ale ze nie bylo wypowiedzenia, ale ze i tak nie uznaja takich wypowiedzen
czy to zgodne z prawem?
i poinformowala mnie ze w zwiazku z tym ze ta informacja wplynela do nich w listopadzie umowa skonczy sie w lutym....
czy to zachowanie jest normalne?
Pozdrawiam
Krzysztof
poradzcie w sprawie wypowiedzenia
w maju wyslalem mailem (skan) oryginalnego pisma o wypowiedzenie umowy z cyfrowym polsatem
w wypowiedzeniu, wszystkie dane abonenta, oryginal podpisu
okres wypowiedzenia u nich to 3 miesiace...
we wrzesniu, pazdzierniku okazalo sie ze przychodza meczace smsy o zaleglosciach
potem do mnie dzwoniono ze mam dlug wzgledem C.P.
i zebym to wyregulowal
i ew wyjasnil sprawe odnosnie rezygnacji
30 pazdziernika poleconym wyslalem informacje ze wypowidzenie zostalo zlozone mailowo w maju a ze teraz zalaczam kopie tego wypowiedzenia, ktore bylo zalacznikiem maila
dzis do mnie dzwoni babka ze owszem email dotarl, ale ze nie bylo wypowiedzenia, ale ze i tak nie uznaja takich wypowiedzen
czy to zgodne z prawem?
i poinformowala mnie ze w zwiazku z tym ze ta informacja wplynela do nich w listopadzie umowa skonczy sie w lutym....
czy to zachowanie jest normalne?
Pozdrawiam
Krzysztof