D
draiver
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, mam problem nie wiem, czy dobrze napisałem wypowiedzenie umowy ze szkołą.
część umowy którą podpisałem:
Umowa nr XXXXXXXXXXX o świadczeniu usług oświatowych
Przedmiot umowy:
Umowa o świadczenie usług oświatowych jest umową zlecenia, dwustronie zobowiązującą.
Czas trwania umowy
umowa niniejsza może zostać wypowiedziana przez Ucznia/Słuchacza na piśmie pod rygorem nieważności,wypowiedzenie umowy jest skuteczne z dniem jego doręczenia do Szkoły.
Wypowiedzenie
…………………………, dnia …………………………..
…………………………
…………………………
…………………………
(dane strony wypowiadającej)
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
(dane drugiej strony)
WYPOWIEDZENIE UMOWY ZLECENIA
Niniejszym wypowiadam umowę zlecenia, zawartą w ………………….. (oznaczenie miejsca zawarcia umowy) dnia …………………………… (data zawarcia umowy) między …………………………………………… (oznaczenie jednej ze stron) a …………………………………………… (oznaczenie drugiej ze stron), dotyczącej ……………………………………………………………....
Czy w wypowiedzeniu trzeba wypisać numer umowy jeżeli tak to gdzie to zamieścić?
część umowy którą podpisałem:
Umowa nr XXXXXXXXXXX o świadczeniu usług oświatowych
Przedmiot umowy:
Umowa o świadczenie usług oświatowych jest umową zlecenia, dwustronie zobowiązującą.
Czas trwania umowy
umowa niniejsza może zostać wypowiedziana przez Ucznia/Słuchacza na piśmie pod rygorem nieważności,wypowiedzenie umowy jest skuteczne z dniem jego doręczenia do Szkoły.
Wypowiedzenie
…………………………, dnia …………………………..
…………………………
…………………………
…………………………
(dane strony wypowiadającej)
……………………………………….
……………………………………….
……………………………………….
(dane drugiej strony)
WYPOWIEDZENIE UMOWY ZLECENIA
Niniejszym wypowiadam umowę zlecenia, zawartą w ………………….. (oznaczenie miejsca zawarcia umowy) dnia …………………………… (data zawarcia umowy) między …………………………………………… (oznaczenie jednej ze stron) a …………………………………………… (oznaczenie drugiej ze stron), dotyczącej ……………………………………………………………....
Czy w wypowiedzeniu trzeba wypisać numer umowy jeżeli tak to gdzie to zamieścić?