wypowiedziany kredyt hipoteczny

• Autor wątku Autor wątku mon1238
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mon1238

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam mam problem i prosze o pomoc bo nie wiem co mnie czeka.3 lata temu zaciagnełam kredyt hipoteczny w bph 7 mies temu stracilam prace i nie zaplacilam 3 rat no i wypowiedzieli mi umowe kredytowa pozyczylam zalegajaca sume i szybko wplacila napisalam pismo z prosba o powrocenie do umowy ale byla odmowna pani z banku poradzila pisac pismo o restrukturyzacje dodam ze od tamtego czasu place rarty co miesiac z malym poslizgiem ale sa placone zawsze bo podjelam prace a tu nagle odmowa restrokturyzacji ze strony banku pani windykator kaze mi wplacac duze sumy co mies bo twierdzi ze po wypowiedzeniu umowy nie mam juz rat ja juz teraz nie wiem co dalej nie uchylam sie od placenia rat kontaktuje sie z bankiem wiec nie wiem mimo tego ze place raty moga mi zlicytowac dom nie ma mozliwosci pisania pisma o przywrocenie jakos umowy nie wiem co robic pomozcie

Porozmawiać z innym bankiem na temat przejęcia zadłużenia (o ile masz wystarczającą zdolność kredytową) - kredyt konsolidacyjny.

no wlasnie nie mam zdolnosci kredytowej zbyt malo zarabiam...odmowili mi restrokturyzacji ale nadal dzwonia i kaza placic raty co to oznacza

Powrót