L
Lisek9402
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam. Opisze sytuacje, gdyby mógł się wypowiedzieć, ktoś kompetentny będę bardzo wdzięczny. Otóż w 2019 roku zostałem zatrzymany za kradzież z włamaniem. Chodziło o maszyny hazardowe. Otóż sytuacja wygladała tak, że moj przyjaciel starcił cały dorobek na tych maszynach w jakieś obskurnej budzie pod sklepem. Stracił cała wypłate idiota i nic nie przyniósł rodzinie do domu. Zdenerwowałem się po telefonie od jego kobiety i postanowiłem z innymi kolegami zatrzymać proceder hazardu w tym miejscu oddajac owe maszyny pod komisariat policji. Pojechałem buda była otwarta wszedłem do środka odciełem łańcuchy stabilizujące inwrzuciłem maszyny do busa. W Między czasie przyjechał właściciel tych maszyn i zaczynał strzelać bronią gazową w moja stronę i ludzi ktorzy byli ze mna. Nikt nie ucierpiał ani oni ani my. Nie było bójki. Gościu zadzwonił na policje powiedział ze był napad na sklep a po pościgu policji okazało się że były to maszyny hazardowe. Ruszyła procedura sądowa tego zdarzenia. Mineło 3 lata przez ten czas zacząłem prace w Wojsku i zrobiłem liczne kursy itp itd szkoły ogolnie bardzo mocno wystrzeliłem z karierą w życiu. W minionym tygodniu miałem sprawe w sadzie otrzymałem taki sam wyrok jak proponowali mi na samoukaraniu na ktorę się nie zgodziłem. Rok w zawieszeniu na 2 lata... tragedia. Chce się odwołać. Mam argumenty aby złożyć takie zażalenie. Czy ktoś by mi mogł z tym pomoc? Jak będzie wygladać sprawa pracy gdy popełniłem przestępstwo gdzy jeszcze nie byłem w Wojsku? Jak nalepiej to ugryźć? Dziekuje za pomoc.