Wyrok łączny

• Autor wątku Autor wątku aksara
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
aksara

aksara

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
23
Witam! Czy na rozprawę o wydanie wyroku łącznego można dołączyć jakieś dokumenty uzasadniające np. ciężki stan zdrowia rodziców czy tez trudną sytuację materialną rodziny? Chodzi nam oczywiście o to, żeby coś zbili w łącznym:)
Wiem, że w przypadku sprawy o warunkowe zwolnienie żona może pisać jeszcze jakieś pisma od siebie itp. ale czy takie rzeczy praktykuje się też w przypadku sprawy o wyrok łączny czy raczej nie? Czy nie ma to znaczenia?
:rolleyes: Nie chciałabym wyjść w sądzie na idiotkę a nie wiem gdzie dowiedzieć się tego typu rzeczy:what:

Ciężki stan zdrowia rodziców czy tez trudna sytuacja materialna rodziny nie wpływają na wysokość wyroku łącznego

Dziękuję, i to właśnie chciałam wiedzieć, tak mi się wydało, że nic nie ma na to wpływu.

Marcin nie umiałam znaleźć tego wątku, dziewczyny na TW tez nie i dlatego założyłam nowy. Ale widzę że tobie się udało go odnaleźć:) dzięki

aksara napisał:
Marcin nie umiałam znaleźć tego wątku, dziewczyny na TW tez nie i dlatego założyłam nowy. Ale widzę że tobie się udało go odnaleźć:) dzięki

?wtrace sie miedzy Was...nie trzeba szukac ani ta TW ani w wyszukiwarce...wystarczy kliknac na link podany przez marcinmajster

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót