wyrok nakazowy w imieniu rzeczypos cz.1

• Autor wątku Autor wątku joker_wks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

joker_wks

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam wszystkich potrzebuje waszej pomocy opisze wam sytuacje jaka miała miejsce w dniu 11.06.2006 dzis otrzymałem wyrok

a więc tak
w dniu 11.06.2006 jadąc autem osobowym marki opel astra z wrocławia w kierunku warszawy na odcinku drogi miedzy długołeka a bykowem jechałem lewym pasem ruchu (są 2 pasy w jedną 2 w druga strone) za mna jechał dośc szybko jakis golf na prawym pasie mijałem auto osobowe marki bmw po wyminieciu tegoz bmw wlanczając kierunkowzkaz zjechałem na prawy pas ruchu po jakiejs chwili zrównał sie zemna ten golf co jechał wcześniej za mna kiedy był ze mna na równi nagle uderzyło we mnie w tył auta wczesniej wymijane bmw oczywiście zaraz sie zatrzymałem zatrzymało sie rowniez bmw oraz ten golf który jechał ze mna na równi.
po zatrzymaniu auta wyszedłem z niego wysiadł z auta równiez kierowca bmw wielki chłop mały mozg ponieważ odrazu chciał mnie bić musiałem chwile mu pouciekać w koło auta zanim sie uspokoił z auta mojego wysiało równiez 2 kolegów z bmw wysiadły 2 kobiety i dziecko z golfa wysiadło 3 panów sytuacja sie nieco uspokoiła czekalismy na policje po wczesniejszym zawiadomieniu ich po jakis 10 minutach podjecha radiowóz z pobliskiej komendy policjanci popytali nas mnie i kierowce bmw jak to bylo itd nagle podjechała na miejsce zdarzenia niebieska corca ja juz wiedziałem że to policja bo znam ten cywilny radiowóz kierowca z korsy wysiadł (przyjechał sam) podszedł do kierowcy bmw przywitał sie z nim przywitał sie z policjantami którzy przybyli na miejsce wsześniej po czym pogadal z nimi i podszedł do mnie i moich kolegów i powiedział tak kto jest kierowcą astry zapytał odpowiedziałem ze ja wiec chwycił mnie za kark przez co sie skuliłem wykrecił mi reke i zaczoł mnie przy wszystkich poniżac i wyzywać od najgorzych odgrażał sie ze zrobi..cdn

Powrót