J
joker_wks
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
.. ze zrobi ze mna pożadek itd w tym momencie policjanci co przybyli na miejsce wszesniej najnormalniej w swiecie odjechali a w ich miejsce podjechała drogówka z wrocławia podszedł do nich policjant którymnie ponizał przywitał sie podszedł do nich kierowca bmw przywitał sie i o czym przez pare minut rozawiali w koncu po dłuzszej chwili podeszli policjanci z drogówki do mnie a kierowca policyyjnej corsy odjechał policjanci z drogówki zaczeli wypytawyac co i jak poprosili o dokumenty i po chwili stwierdzili ewidentnie ze jest to moja wina z czym sie niezgodziłem policjanci powiedzieli ze skoro sie niezgadzam do sprawa trafi do sądu w oleśnicy po czym spisali moje dane dane kierowcy bmw a kiedy prosiłem o wylegitymowanie świadków tych z golfa powiedzieli ze niemusza ich legitymowac po całym zdarzeniu spisałem sam osobiscie dane swiadkow oraz numery ich telefonów i wszyscy sie rozjechali ja pojechałem do tej komendy policji skad był policjant który przyjechał corsa chciałem złozyc zażalenie ale policjant dyzurny kazał mi spier.... z komendy jedyne co zapisałem do numer rejstracyjny owej corsy po czym zadzwoniłem na 112 i poinformowałem o całym zdarzeniu pod numerem 112 kazano mi to zglosic do komendanta policji we wrocławiu wiec po powrocie do wrocławia pojechałem na komende głowna policji aby to zglosic owszem zgloszenie przyjeto podałem dane świadków ale po 8 dniach otrzymałem pismo iż niemoga wszcząć postepowania poniewaz niedopatrzyli sie popełnienia wykroczenia lub przestępstwa i sprawa ucichał....cdn