K
kumpel025
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Mam prosbe o porade zostalem w tym roku zatrzymany jadac samochodem po pijaemu 0,52 w wydychanym powietrzu co daje 1,04 promila nie posiadalem nigdy prawa jazdy poddalem sie dobrowolnemu wymiarowi kary wyrok zapadl nastepujacy 20 stawek po 20 zlotych ,1000 na rzecz poszkodowanych w wypadkach , pol roku w zawieszeniu na dwa lata , zakaz prowadzenia pojazdow na okres 3 lat ,. taki byl naspeujacy wyrok . po jakism czasie okolo 3 miesiecy pozniej jechalem samochodem ponownie trzezwy gdyz chcialem go odstawic do mechanika niefartownie skrecilem na zakazie skretu i zostalem zatrzymany przez patrol policji oczywiscie samochod skonfiskowano gdyz juz ne posiadal waznego OC , przegladu , ja na zakazie prowadzenia pojazdow z wyrokiem w zawieszeniu ,poddalem sie doborwolnemu wymiarowi sprawiedliwosci prokurator telefonicznie zazadal 8 miesiecy pozbawienia wolnosci na okres proby 3 lat i 20 stawek po 20 sprawy jeszcze nie mialem wiec bardzo sie boje czy gdy bedzie sparwa jest mozliwosc odwieszenia wyroku i czy pojde siedziec czy skonczy sie na tych zawiasach plus tych wczesniejszych czy odwiesza mi wszystko i bede siedzial prosze o odpowiedz w miare szybko z gory dziekuje jestem strasznie zdenerwowany