Gość Polska
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 76
Witam szerdecznie.Prowadzę gospodarstwo rolne na śląsku,posiadam ogrodzenie z furtką i bramą.W dniu wczorajszym dwuch Cweli otworzyło bramę i dzwoniło do dzwi.Obudzili mi małe dziecko i żadają zapłaty zadłużenia.Posiadam wymówiony kredyt w Profi credyt.Zaczeli być dardzo natretni wiec powiedziałem żeby opuscili mój ogród oni nie chcieli opuscić.Mówiłem już 10 raz a oni nic.Nerwy mi puściły bo byłęm z dziecmi wtym starszy syn z autyzmem zaczoł się denerwować i dzieci trałma...Wkońcu odepchnołęm jednego bo onie nie reagowali.
Czy można tak nachodzić kogoś ? otwierać zamkniętą na zasówę bramę?Dla mnie to włamanie bo myślę ,że czy dzwie wejściowe do domu czy furtka to nie to samo? Proszę o odp.Mam nagranie wideo ich dane i czy mogę zgłośiś to jako nekanie i włamanie na posesję oraz wywołanie stresu w dzieci.? Pomuście bo do dziś nie możemy się pozbierać...Oby prawo było po mojej stronie.
Czy można tak nachodzić kogoś ? otwierać zamkniętą na zasówę bramę?Dla mnie to włamanie bo myślę ,że czy dzwie wejściowe do domu czy furtka to nie to samo? Proszę o odp.Mam nagranie wideo ich dane i czy mogę zgłośiś to jako nekanie i włamanie na posesję oraz wywołanie stresu w dzieci.? Pomuście bo do dziś nie możemy się pozbierać...Oby prawo było po mojej stronie.