Wywłaszczenie-odszkodowanie-wypłata-cofniecie

• Autor wątku Autor wątku asta56
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

asta56

Użytkownik
Odpowiedzi
88
Witam
Proszę o pomoc w nastepujacej sprawie.
Działka została wywłaszczona ( dodam ze wszystko co na niej było zostało wyburzone)była wycena itp. ustalono kwote do wypłaty odszkodowania wystawiono pismo z decyzja co do wypłaty kazda ze stron miała czas zeby sie odwołac jednak nikt tego nie zrobił.Pieniadze zostały wypłacone według wczesniejszej decyzji administracyjnej.Po roku od wypłaty odszkodowania otrzymuje pismo w ktorym jest nowa wycena ww działki o 120 tys mniej i ze wznawiaja sprawe ...Mam 21 dni na odwołanie prosze pilnie o pomoc! Co mozna im w tej sytuacji napisac, Sprawa nieprawdopodobna a jednak...

W załaczeniu dokumenty.
Dl mnie jest to nieprawdopodobne ze w maju 2015 była ostateczna decyzja za chwilke pieniadze a teraz po tylu miesiacach...To na zasadzie kupie mieszkanie za 300 tys za rok przyjde do byłych własciieli i powiem ze staniało wiec niech oddaja/Generalnie przed wydaniem decyzji ciagle sie odwoływał masa wycen itp....Z tego co wiem przeciwko temu rzeczoznawcy po wszystkich zawirowaniach toczy sie postepowanie o wykreslenie jako rzeczoznawcy i inne sprawy

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Ostatnia edycja:
Powrót