wyzywanie prokuratora przez tel

• Autor wątku Autor wątku matsel
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

matsel

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
bo zabrał komputer, jakie konsekwencje? mam jeszcze zamiar mu zrobić jakąś krzywde

Serio? Masz zamiar odsiedzieć ewentualny wyrok 3 lat pozbawienia wolności (w przypadku gdyby ta krzywda miała się okazać pobiciem) przez to, że skonfiskowali Ci komputer?
Mam nadzieję, że jesteś jednak trollem.

Pismo wysłane:

Prokuratura Rejonowa w Elblągu
ul. Płk. Dąbka 8-12
82-300 Elbląg

W sprawie II Kp 317/15 1 Ds. 1780/13 dnia 2 grudnia 2015 r.

"Prokuratura Rejonowa w Elblągu, w odpowiedzi na pismo z dnia 23.08.2015 r., które zostało nadesłane do tut. Prokuratury Rejonowej drogą elektroniczną, informuje, że Sąd Rejonowy w Elblągu dnia 30.06.2015r. w sprawie II Kp 317/15 orzekł o przepadku dowodów rzeczowych."

Oddajcie mi ten komputer bo was rozjebie, jak nie wieżycie to wkoncu sie przekonacie. Całe moje życie było zgwałcone przez dziwki a teraz jeszcze wy kurwy. Zabraliście mi mój komputer bo pokazywałem zdjecia pól nagich ludzi, a dokładniej dziwek jebanych, które nazywacie nie letnie a pizda wiecie jakie są.

........ ..........

Markiz32 napisał:
karmicie trolla

E ... może nie wiesz jak potrafią zachowywać się wobec "organów" "Panowie Przestępcy". O paniach nawet nie wspomnę.
Po prostu pan wypowiedział się w jedynym znanym sobie stylu.

hahahah :) troll na bank. A jak nie to za niedługo sobie poleży w ciepłej celi :)

pb34499 napisał:
hahahah :) troll na bank. A jak nie to za niedługo sobie poleży w ciepłej celi :)

Jak dobrze pójdzie to jeszcze załapie się na świąteczne prezenty! :-D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót