Wzięte prawo jazdy Pomocy

• Autor wątku Autor wątku dawid95239523
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dawid95239523

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam serdecznie zaszla potrzeba bym i ja zarejstorwal się tutaj przejdę do rzeczy .

Dzisiaj złapała mnie policja kolo 12 zabrali mi DR ponieważ nie miałem naklejki na szybkie i była łysa opona no to okey. Pojechałem około 21 po papierosy na cpn .Potem sobie pomyślałem ze bym się trochę zabawił pojechałem pod gminę pojezdzic sb bokiem . zrobiłem z 4 kolka po czym wyszlem z auta i poszedlem do znajomych których tam spotkałem . Po 2 minutach przyjechała policja pokazalem dokumenty . Powiedziałem ze dowodu nie mam bo dziś wzięli . ONi za jazdę pod gmina zabrali mi prawo jazdy... Ps : Pod gmina sa kamery i raczej mnie zlapaly I jakie teraz będą skutki bo sprawa będzie w sadzie co mi moze za to sad zrobić ?.

POzdrawiam

witam mam pewien problem. Ja miałem prawo jazdy zabrane na rok czasu w roku 2004 i teraz staram się je odzyskać. Mieszkam teraz w innym miescie(200km. dalej) i mam inny meldunek miż było mi zabrane. Dowiadywałem się w wydziale komunikacji tam co teraz mieszkam, co moge zrobić i pani mi powiedziała ze musze mieć skierowanie na psycho testy z tego mista co kiedyś mieszkałem. I tu jest problem bo ja nic takiego nie dostałem z policji.Dzwoniłem na policje żeby mi wystawili duplikać a pani mi powiedziała ze po 3 latach moje dokumenty zostały zniszczone.Bez psycho testów nie moge odebrać prawo jazy ani podejść do nowego kursu. Nie wiem co robic proszę o pomoc.

Powrót