Z dzieckiem...?

• Autor wątku Autor wątku ViolciaKR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
V

ViolciaKR

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Witam....to znów ja:(
Moje pytanie dotyczy tego czy na widzeniu tym dodatkowym na dziecko musi być koniecznie dziecko? Nie chciałabym, aby syn to widział, ale bardzo chciałabym widzieć się z mężem o ten raz więcej. Aha mąż mój przebywa obecnie na oddziale półotwartym jeśli to coś zmienia:). Z góry Wam dziękuję za wszystko. Pozdrawiam

Ja raz poszlam na takie widzenie bez dziecka i niestety nie wpuscili mnie :( A tez mialam nadzieje, ze sie uda....

Pozdrawiam :)

zapytaj jak pójdziesz na widzenie, czy mogą odnotować, że z dzieckiem
ale nie pytaj na ostatnim, żeby się niepotrzebnie nie fatygować..spróbuj na pierwszy, drugim... sa ludzie i ludzie :-)

Dziękuję....zapytam jak będę, a np. mogę jego wychowawcy przez tel. zapytać o to? Czy lepiej nie wspominać?...

Lepiej spytać się na bramie jak będziesz wchodzić na widzenie...

witam miałam podobna sytuacjie tez mielismy" godz na dziecko" i przyjechałam bez corci i niewposcili mnie :(

Wiolcia prawidłowo to dodatkowe widzenie przysługuje właśnie na dziecko i jeżeli wpuściliby cię na takie widzenie bez dziecka to byłoby niezgodne z przepisami

[cytat="Monika R":1bjg3hxl]witam miałam podobna sytuacjie tez mielismy" godz na dziecko" i przyjechałam bez corci i niewposcili mnie :([/cytat:1bjg3hxl]

I postąpili jak najbardziej słusznie. :ok:

wiem ze słusznie postapili ale ja myslałam ze sie uda :ooo:

[cytat="Monika R":1tofzt0f]wiem ze słusznie postapili ale ja myslałam ze sie uda :ooo:[/cytat:1tofzt0f]

Skoro wiadomo że czegoś nie można, to po co próbować???

To absurd.

Nawet nie próbowałabym.Jak widzenie jest na dziecko to na dziecko.Oczywiste.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót