Z innej beczki

• Autor wątku Autor wątku pativiki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pativiki

Użytkownik
Odpowiedzi
200
Witam, a ja z pytaniem z innej beczki. W jakich programach windykatorzy sprawdzaja czy ktos jest dluznikiem, i w ogole w jakich serwisach czy programach sie sprawdza firmy i osoby fizyczne ??

pativiki napisał:
i w ogole w jakich serwisach czy programach sie sprawdza firmy i osoby fizyczne ??
TVN24 i Polsat Play oraz w serwisie skody i forda :D

Windykacje mają dostęp do baz KRD, BIG Infomonitor oraz ERIF (ten zresztą jest własnością Kruka). Ponadto można ludzi i firmy wyszukać na giełdach wierzytelności wpisując po prostu człowieka czy firmę w google. A tak w ogóle - dlaczego pytasz, do czego zmierzasz, wszak odszukanie człowieka w takiej bazie nie jest im praktycznie (poza specyficznymi sprawami) do niczego przydatne

Pytam z ciekawości, ponieważ jestem w trakcie szukania pracy i przeglądając ogłoszenia widziałam stanowisko wlasnie do sprawdzania dluznikow, gdzie wszystkie serwisy i bazy ma w paluszku, dlatego sie zainteresowalam :) Dziekuje za odpowiedz.

pativiki napisał:
Pytam z ciekawości, ponieważ jestem w trakcie szukania pracy i przeglądając ogłoszenia widziałam stanowisko wlasnie do sprawdzania dluznikow, gdzie wszystkie serwisy i bazy ma w paluszku, dlatego sie zainteresowalam :) Dziekuje za odpowiedz.

Czyli pewnie w tej pracy szukasz ludzi po Facebookach czy NK ;-)

Powrót