Z jakim długiem można wygrać razem Get Back?

• Autor wątku Autor wątku Alladyn_A
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Alladyn_A

Użytkownik
Odpowiedzi
370
Chciałbym zapytać z jakim długiem można wygrać razem z Get Back? Pytam całkiem poważnie. Chodzi o ich reklamę w mediach. Moje doświadczenie ze wspólnej walki z długiem wygląda tak:

Kilka lat temu kontaktował się ze mną ich pracownik Mateusz Dziubak. Wspólnie ustaliliśmy plan postępowania w sprawie spłaty długu. Oprócz należności głównej w wys. ok. 1600 zł firma Get Back doliczyła koszty własne w wys. ok. 1000 zł. W tamtym czasie do głowy mi nie przyszło, że koszty własne Get Back można kwestionować, że dług może być przedawniony, że wcale nie muszę wysłuchiwać kilka razy dziennie ich umoralniających gadek, że nie muszę podawać swoich danych itd. Po wpłacie przeze mnie umówionej kwoty kontaktuję się z p. Dziubakiem i dowiaduję się, że On zapomniał o naszych ustaleniach i sprawa poszła do komornika. Tak się wygrywa z długiem we współpracy z firmą Get Back. To jest moje doświadczenie ku przestrodze innych.

Alladyn_A napisał:
Chciałbym zapytać z jakim długiem można wygrać razem z Get Back?
Sam sobie odpowiedziałeś :)
Alladyn_A napisał:
Chodzi o ich reklamę w mediach
Oj ta reklama... :)
Poważnie dajesz wiarę reklamom ?
To ja już bardziej wierzę w bajki które muszę oglądać z dzieckiem:)
Jeszcze w smerfy mogę uwierzyć, może gdzieś tam sobie żyją, jednak w płyn do mycia naczyń gdzie kropelka na zatłuszczonej, przypalonej patelni, czyni ją czystą... to chyba ja już dam wiarę, że ziemia jest płaska :)

Powrót