A
albert2010
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Serdecznie proszę o wskazówkę, wszelkie informacje dotyczące praw ojca do Dziecka z nie formalnego związku.
Oboje z ex partnerką i nasza Córeczka jesteśmy obywatelami polski.Wyjechaliśmy z kraju w 2007 roku do UK,po nie całych dwóch latach nasz zawiązek się rozpadł.Powodem rozstania był nowy związek jaki utworzyła ex z mężczyzną pochodzenia angielskieg
becnie mieszkają razem,tworzą związek nie związany prawnie.Córka jest pod opieką ex partnerki,nie mam ograniczonych praw,płacę alimenty od chwili roztania.Decyzją ex widuję 6 letnią Córeczkę w weekendy od godz.15.00 do 18.00. co w zupełności mnie nie satysfakcjonuje.Nie mogę też zabrać Córeczki na wakacje/ferje do Polski gdyż ex nie wyraża na to zgody.Jedyny mój kontakt z Dzieckiem to 6godzin w tygodniu i czasami kilkuminutowe wizyty w szkole.Była partnerka maxymalnie na własne ,,widzimisię,, ogranicza mi kontakt .Co mogę zrobić,jak zaeragować?? Bardzo Kocham Córkę,staram się być dobrym ojcem/tatą chcę spędzaćz Nią więcej czasu.Proszę o Pomoc,rady i z góry Dziękuję.
Oboje z ex partnerką i nasza Córeczka jesteśmy obywatelami polski.Wyjechaliśmy z kraju w 2007 roku do UK,po nie całych dwóch latach nasz zawiązek się rozpadł.Powodem rozstania był nowy związek jaki utworzyła ex z mężczyzną pochodzenia angielskieg