Żądanie usunięcia swoich postów

• Autor wątku Autor wątku Lexy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
L

Lexy

Czy mam prawo żądać usunięcia kilku moich postów, jeśli mam podstawy do obaw o wykorzystanie informacji podanych w nich przez konkurencję?

masz co prawda prawo możesz je edytować ale admin zawsze ma racje i jego decyzja jest ostateczna

Witam. Bardzo bym prosiła o usunięcie moich postów z forum, ponieważ moje rodzeństwo zastrasza mnie, że zgloszą odpowiednim organom to, że opisuję o problemach rodzinnych.
http://forumprawne.org/prawo-cywilne/56258-postepowanie-o-cofniecie-darowizny.html
od trzech lat wnoszą różne pozwy do sądu w zwiazku z moją osobą. Jestem niepełnosprawna ruchowo i nie wychodzę z domu. Nie mam możliwości skutecznie sie obronić, gdyż nie dotrę nigdzie sama. Pozdrawiam

opisujesz bez danych osobowych wiec rodzenstwo moze tylko cie straszyc bo takie sprawy ma mnostwo osob

Odpowiadam mojemu rodzeństwu, że nie podaję danych, więc dlaczego twierdzą, że to o nich piszę. A mimo to nie mam spokoju. Jeżeli to możliwe to proszę o usuniecie tych moich postów. Z góry dziękuję.

Proszę o takich sprawach nie pisać publicznie tylko na prv do moderatora/admina.

Na względzie proszę też mieć § 14 Regulaminu Forum.

Zamykam temat.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót