W
wideeyes
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam
Piszę z ogromną prośbą, mianowicie nigdy dotychczas nie miałam nic wspólnego z komornikie, lecz przez własną głupotę narobiłam sobie długów. Niestety nie mam zielonego pojęcia jak się w tym odnaleźć. Pracuję na te chwilę na umowie zlecenie, tamtego miesiąca po wpływie na moje konto wypłaty komornik zabrał mi 276 zł z konta. Teraz mamy kolejny miesiąc a wypłaty ani widu ani słychu. Czy jest możliwe, że odebrał mi całą wypłatę?. Chciałam zapytać również o rozszyfrowanie tego poniżej, będe ogromnie wdzięczna!
Data wystąpienia zajęcia
2017-06-20
Kwota zajęcia
1 460,75 PLN
Zajęcia alimentacyjne
0,00 PLN
Zrealizowana kwota zajęcia
276,33 PLN
Kwota wolna od zajęcia
1 500,00 PLN
Kwota dostępnych świadcz. socjalnych
0,00 PLN
Wykorzystana kwota wolna
od zajęcia
1 115,79 PLN
Piszę z ogromną prośbą, mianowicie nigdy dotychczas nie miałam nic wspólnego z komornikie, lecz przez własną głupotę narobiłam sobie długów. Niestety nie mam zielonego pojęcia jak się w tym odnaleźć. Pracuję na te chwilę na umowie zlecenie, tamtego miesiąca po wpływie na moje konto wypłaty komornik zabrał mi 276 zł z konta. Teraz mamy kolejny miesiąc a wypłaty ani widu ani słychu. Czy jest możliwe, że odebrał mi całą wypłatę?. Chciałam zapytać również o rozszyfrowanie tego poniżej, będe ogromnie wdzięczna!
Data wystąpienia zajęcia
2017-06-20
Kwota zajęcia
1 460,75 PLN
Zajęcia alimentacyjne
0,00 PLN
Zrealizowana kwota zajęcia
276,33 PLN
Kwota wolna od zajęcia
1 500,00 PLN
Kwota dostępnych świadcz. socjalnych
0,00 PLN