M
mag25
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 28
Przy aresztowaniu mojego męża CBŚ przekazał mi protokół zajęcia samochodu. Nie jest to prokuratorski tylko policyjny. Aresztowanie nastapiło 3 .12.2007 do tej pory ani ja ani adwokatka męża nie otrzymała żadnego pisma dotyczącego zajęcia samochodu. Czy jest to możliwe żeby takie zajęcie istaniało bez powiadomienia nikogo(chodzi mi o to że nie mogę sprzedać auta ,które jest zajęte). Wiem że prokurator ma na to 7 dni.
Drugie pytanie jest następujące
Auto jest moją własnością narzeczony(konkubent) jest współwłaścicielem , na umowie kupna sprzedazy zawarty jest procentowy udział mój 83% jego 17% czy moga mi zabrać tensamochód. Samochód jest wart 100 tys więc jest o co walczyć. Adwokatka twierdzi ,że nie ale wolę się upewnić. Z góry dziękuje za pomoc
Drugie pytanie jest następujące
Auto jest moją własnością narzeczony(konkubent) jest współwłaścicielem , na umowie kupna sprzedazy zawarty jest procentowy udział mój 83% jego 17% czy moga mi zabrać tensamochód. Samochód jest wart 100 tys więc jest o co walczyć. Adwokatka twierdzi ,że nie ale wolę się upewnić. Z góry dziękuje za pomoc