zakaz uzywania sprzetu nagrywajacego

• Autor wątku Autor wątku psv5
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

psv5

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Mam taka oto sytuacje... spotykam sie ze swoim dzieckiem w domu matki dziecka (zylismy wczesniej
w konkubinacie)...ona zabronila mi uzywac aparatu fotograficznego , kamery , dyktafonu
podczas widzen z dzieckiem...czy ma do tego prawo ??? jezeli tak to prosze napiszcie na
jakiej podstawie...

mam pelne prawa rodzicielskie i zadnych ograniczen sadowych ....

i jeszcze jedno...nie wiem czy to wazne ale mieszkanie w ktorym ona mieszka nie jest jest
wlasnoscia lecz jest wynajmowane

z gory dziekuje za pomoc

nie ma prawa zabronic panu robi zdjęcia swojego dziecka... macie oboje pełnię praw rodzicielskich i takie same prawa i obowiązki...

dzieki za odpowiedz...wiem iz dziecku moge robic zdjecia ale kwestia jest taka czy matka dziecka moze zabronic mi robienia zdjec u niej w domu...

sprawa wyglada tak iz w chwili obecnej ze wzgledu na stan zdrowia dziecka moje odwiedziny odbywaja sie wylacznie u niej w domu ( z udzialem kuratora ...wczesniej mialem prowokacje z jej strony + rodzinka wiec dla spokoju kurator)

chcialbym zrobic zdjecia dziecka aby pokazac rodzinie no i przdewszystkim miec dla siebie. (wczesniej matka blokowala mi kontakt z dzieckiem przez prawie 2 lata i to mimo nakazow sadowych itd...)

tak wiec moje pytanie dotyczy mozliwosci robienia zdjec dziecka w mieszkaniu matki ?? czy moze mi zabronic i jezeli tak to na jakiej podstawie....

pozdrawiam

Powrót