Zakaz zbliżania

• Autor wątku Autor wątku Magdajestemxxx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Magdajestemxxx

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam taki problem mieszkałam z chłopakiem 8 miesięcy w Londynie podczas kłótni na mieście doszło do przepychania i przyjechała policja mojego chłopaka zabrali na 48 a ja podczas rozmowy z policją powiedziałam ze nie składam żadnego doniesienia ponieważ była to tylko zwykła kłótnia miał sprawe i dzisiaj kolejną po której znów wyznaczyli kolejny termin sprawy i dali mu zakaz kontaktu ze mną i powiedzieli że to sprawdzą my bardzo się kochamy ja wróciłam do Polski na święta i chcę do niego wrócić policja kontaktując sie ze mną kilkakrotnie powiedziała po pierwszej sprawie że przekaże prokuraturze że nie chce żadnych zakazów jednak wydaję mi się że nic nie przekazali co w takiej sprawie mogę zrobić ?

Niestety, jesli prokuratura -policja - ma silne dowody w postaci zeznan swiadkow czy osob trzecich, moze kontynuowac swoj nakaz oraz ukarac dana osobe - nawet jesli ty wycofalas swoje zaruzty lub ich nie wnioslas. Upomnij sie, aczkolwiek pamietaj ze kontakt z nim moze miec zly wplyw na jego rozprawe.

Powrót