Zakład karny dobrowo

• Autor wątku Autor wątku madziko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

madziko

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam wszystkich :)
Mam pytanie a zarazem gorącą prośbę: Czy jeździ ktoś z Gdańska do ZK Dobrowo autem np. na widzenia??? Jeśli tak to chętnie bym się zabrała z taka osobą, na pewno dorzucę się na paliwo :) Jeśli jest ktoś taki kto byłby w stanie mi pomóc z dostaniem się do tego ZK to proszę o kontakt

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące tego ZK to ja z chęcią odpowiem to co wiem, bądź mogę się szybko dowiedzieć :) :D

Witam, mam męża w ZK w Dobrowo a mieszkam w Łodzi i co miesiąc jeżdże do niego z przesiadkami, z wsi Przyborsko idę na piechote 3 km do Dobrowo. A jeżdże z Łodzi do Poznania z Poznania do Białogardu z Białogardu do wsi Podborsko i dopiero lasem 3km do Dobrowo jest ciężko ale nie poddawajcie się. Teraz wyruszam w sierpniu, może ktoś z daleka bedzie jechał do ZK. Pozdrawiam wszystkich i głowa do góry.:)

witam! A czym jeździsz z Białogardu do Podborska? Kursują jakieś autobusy bądź busy?

Dziewczyny a na widzeniu to ile wczesniej trzeba byc czy trzeba czekac w kolejce czy jak?

witam ponownie czy będę mogła zabrać się z kimś z pod zakładu karnego do Białogardu. Dołożę się do paliwa ? 26.05

Tu raczej niema nikogo oprócz nas.ja jadę z kimś kogo nawet nie znam więc niepomoge

Rozumiem, może uda mi się jakoś stamtąd wydostać ;) szkoda że te pociągi tak rzadko kursują i mógłby być bus jakiś tak jak np .. Do zakładu karnego w Płotach

Myślę że nie będzie problemu ktoś weźmie.zalezy o której się wybierasz bo wiem że z wiochy jakiś pociąg odjeżdża koło 15 Ale trzeba by iść 3 km

Malinax12 napisał:
Rozumiem, może uda mi się jakoś stamtąd wydostać ;) szkoda że te pociągi tak rzadko kursują i mógłby być bus jakiś tak jak np .. Do zakładu karnego w Płotach
hej Malinax I co jak poszło wydostałas się?

Witaj. Tak była tak sympatyczna pani z dziećmi, ktora mnie zabrała, a nawet na mnie poczekała 😀

Witam, czy jeździ ktoś z okolic Trzebiatowa, Gryfic, Nowogardu do ZK Dobrowo na widzenia w soboty?

Jeśli nikogo nie znajdziesz to mogę cię zabiarac ale do Białogardu musisz dojechać . Jeżdżę ze Szczecina pociągiem. I z Białogardu jadę taksówka. Niestety jeżdżę tylko raz w miesiącu. Ale w sobotę. Teraz jadę w ta Sobotę która będzie.

Powrót