ZAKŁAD KARNY NYSA

• Autor wątku Autor wątku myszuś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zakład karny nysa

Czekaj na kontakt od partnera.

dzieki,tylko te czekani jest najgorsze

Witam,mam pytanko czy w rybniku jest jakis zaklad karny lub areszt sledczy,pytam bo dla mnie to czarna magia,jak tak to moze jakis nr,tel lub adres jak ktos zna.Dzieki

Google Ci się popsuło? Ten wątek dotyczy Zakładu Karnego w Nysie. Nie zaśmiecaj tematu.

Witam,moje pytanko brzmi czy w rybniku jest areszt sledczy lub zaklad karny,w internecie nic nie moge znalezc na ten temat ale bylabym wdzieczna gdyby ktos cos podpowiedzial,szukam swojego partnera podobno mial byc tam przewieziony,ale ani widu ani slychu,dzieki za jakiekolwiek info

Czy slyszal ktos o widzeniu trwajacym chyba 6 godzin poza zakladem karnym? Czy jest w ogole cos takiego, jak mozna sie o to postarac? Komu przysluguje?

Z przyjemnoscia bym pomogla,ale niestety nic niewiem,

Witam czy mkogę prosic o wszelkie informacje o zk Iława...właśnie przewieziono tam Mojego M i szukam opinii. Pomóżcie :(

pisze tu pn szukałam info na forum ale nigdzie nie znalazlam...ewentualnie prosze o link. Z góry dziekuje...

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Opinii na temat czego dokładnie?

założyłam nowy watek...zeby nie ribic bałaganu.POzdrawiam

RE: Zakład karny nysa

emeczka15 napisał:
Czy slyszal ktos o widzeniu trwajacym chyba 6 godzin poza zakladem karnym? Czy jest w ogole cos takiego, jak mozna sie o to postarac? Komu przysluguje?

Musi sie postarac normalnie o przepustke. Istnieja rozne np na 2 dni czy cos podobnego i wlasnie istnieja takie 6 godzinne ze mozna posmigac sobie po miescie isc np na obiad potem stawia sie pod brame normalnie

Jak zalatwic w nysie widzenie dluzsze niz godzina? I jakie sa warunki?

Wszyscy jesteśmy równi wobec prawa. Najwyższy czas przyjąć to do wiadomości.

Nie pytam o lapowke... slyszalam ze mozna polaczyc przyslugujace spotkania w jedno.czyli jak np ktos ma dwa razy w miesiacu odwiedziny moze wykorzystac te dwie godziny w jeden dzien piszac wczesniej jakies podanie? Czyli to nie prawda?

RE: Zakład karny nysa

szka napisał:
Prawda, za zgodą Dyrektora można uzyskać dłuższe widzenie.

Nieprawda.
Za zgodą dyrektora można połączyć widzenia. Czyli wykorzystać za jednym razem na przykład dwa.
Dłuższe widzenie to forma nagrody.

Ale - pytanie o to w wątku dotyczącym konkretnego zakładu karnego jest bez sensu i sugeruje, że pytający chce obejść przepisy. Które to przepisy są wspólne dla wszystkich jednostek penitencjarnych.

Przepraszam bardzo ze tu o to pytam nie znam sie zupelnie a pytam na tym temacie bo moj facet bedzie w tym wiezieniu odsiadywal wyrok prawdopodobnie... chodzil omi ogolnie o to czy wlasnie mozna miec dluzsze spotkanie np laczac wszystkie przyslugujace w jedno. czyl ize trzeba pisac wniosek do dyrektora zk i moze on polaczyc wszystkie przyslugujace w meisiacu spotkania w jedno?

Tak twój facet musi napisać takie podanie do dyrektora zakładu o połączenie widzeń. Na taką zgode czeka sie ok 2 tygodni.

Dziekuje bardzo za odp. A widzenia w nysie sa codzien czy w wybrane dni? W jakich godzinach?

Powrót