Zaklad karny Stargard Szczecinski

• Autor wątku Autor wątku bluebell
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kaaja, koniecznie daj znać jak poszło. trzymam kciuki. A sprawę w sądzie to oni chyba mają w Szczecinie? czy nie?

Dzięki za kciuki pomogły,dostał poparcie z zk:D.Nawet nie wiem do Szczecina na wokandy jadą czy na miejscu,muszę się zapytać.

A juz wiesz kiedy bedzie mial wokande?I jak to teraz wyglada ZK sklada wniosek czy wy?Ciesze sie bardzo ze sie udalo!Moze ten Stargard nie taki zly?

Ostatnia edycja:
Wokandę będzie miał we wrześniu i jak ma poparcie to ZK składa wniosek.Mam nadzieje że uda się z pierwszej wyjść,chociaż jak pisałam wszyscy dookoła twierdzą że nie da rady wyjść z pierwszej ze stargardu.

bluebell jak z tego co wiem , jak zakład składa poparcie, to sam wysyła do sądu papier, i wtedy żadnych opłat się nie poniosi, a jak nie to twój(sam czy przez adwokata)musi złożyć. Kaaja jak możesz to napisz jak co z czym. Bo ja też się już stresuje , mojego komisja przedwokandowa 11.08.

Będę w sobotę na widzeniu to się wypytam,sama się stresuje im bliżej wokandy tym większy stres.Już chciałbym mieć męża w domu...

Czy ktos moze podac imie i nazwisko dyrektora,pilnie potrzebuje a strona portalu nie dziala.

Witam. Wiecie moze ktorego jest wokanda we wrzesniu? Slyszalam ze podobno maja byc dwie. ale nie wiem czy to prawda.

we wrzesniu jest tyle wokand, ile jest osob , którym upływa połowa odsiedzenia kary. np: moj ma wokande we wrzesniu. ( a przynajmniej powinien mieć, ... ktorego to sie i tak nie dowiem , bo to zalezy od rozpatrzenia papierów przez sąd). ps: dziewczyny, jak jest z widzeniami w stargardzie, mój jest na półotworku , czyli 3 godziny. my akurat mamy połaczone (2+1), widzenia sa w soboty i niedziele, czyli jak rozumiem podczas wekendu moge wykożystać wszystkie?

Tak mozna miec jedno widzenie wciagu dnia. tak ze mozesz isc w sobote i w niedziele.

Zgadza się z tego co się orientuje to mają być dwie wokandy we wrześniu.

Ciekawe ktorego wrzesnia dokladnie bedzie pierwsza wokanda.

Nie jestem pewna ale zdaje sie maz mowil ze chyba ok 8.

sory dziewczyny w ostatnim poście pokombinowałam z tymi wokandami. proszę piszcie jak bedziecie znały terminy. szczególnie (wrzesnia i pazdziernika), kaaja twój też bedzie miał teraz wokande?

ja slyszalam ze ma byc 9 wrzesnia i ze niby jeszcze 16 wrzesnia. Ale to jeszcze nic pewnego. Dopiero jak powiedza mezowi to bede pewna na 100%. Bo w zakladzie wszystko sie moze wydarzyc.

Tak będzie miał teraz wokanę i też mi mówił że mają być 9 i 16 prawdopodobnie.

dziewczyny statystyki wokand tego miesiaca wygladaja tak: 9.09- z 5 osób udało się wyjść na wokandzie 3. Dziś z 6 kandydatów nie wyszedł ani jeden. Czyli łącznie z 11 osób wolność poczuły 3 osoby.

Gorzata ale zalezy na jakim oddziale,piszesz o jednym.Rozmawialam z mezem u niego wyszedl jeden.Ale w sierpniu na 7 wyszlo 6.A ten jeden mial na koncie gwalt i probe gwaltu.Ciekawe dlaczego tak to wyglada,moze inny sedzia albo prokurator w tym miesiacu albo ....

7 wrzesnia wyszło 3 z 5. tak mi frank powiedział, ale to chodzi o twój odział blubell. dziś wokanda była na szóstym, czyli na oddziale mojego, i z 6 nikt nie wyszedł: a był jakiś stary dziad któremu do końca zostały 3 tygodnie, koleś który siedział 13 lat do końca miał 3 miechy. czarno widze wyjście franka w pazdzierniku. Dziewczyny , ja nie wiem powiedzcie: oni wszyscy mają innego sędziego? prawda? , czy jest jakiś jeden co rozpatruje wszystkie wokandy ze stargardu?

Powrót