Zakład Karny w Białymstoku

• Autor wątku Autor wątku dorotka-b
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Swoją drogą za mało wiesz, a za duzo sie wypowiadasz na temat o ktorym zupelnie nie masz pojecia. Dla Twojej wiadomosci, nie mieszkam ze swoim partnerem, a nasze rodziny zyja w cudownej relacji, laczy nas wszystkich niesamowita wieź. Wiek to liczba, a 3 lata roznicy miedzy Nami jest tak wysoka, ze chetnie poslucham jak to bylo w tamtych czasach, skoro twierdzisz, ze jestes na tyle dorosla, by moc mnie pouczac. :-)
Nie chce sie wdawac w dyskusje i zasmiecac fora, wiec dalsze moje komentaze odnosnie tego jak wyglada moje zycie osobiste, uwazam swoja sprawa indywidualna, pozdrawiam serdecznie. ;-)

A konkubinat to nie jest wspólne mieszkanie? Nie pouczam Cię, po prostu wyraziłam swoje zdanie. Mam do tego prawo. ;) Nasi rodzice również żyją, jak to sama nazwałaś cudownej relacji i chyba jednak jestem z innej epoki lub inaczej wychowana, skoro jestem przeciwna by 16-letnie dziecko mieszkało z chłopakiem. :) Twoje osobiste życie mnie nie interesuje, skoro wypowiadasz się na forum publicznym to licz się z opiniami innych. :beer:

aleksandragro napisał:
Dla Twojej wiadomosci, nie mieszkam ze swoim partnerem,

No to nie jesteś konkubiną.
A na samodzielne wchodzenie na widzenie jesteś jeszcze za malutka.

Witam. Moj chlopak byl poszukiwany bo niestawil sie do wiezienia termin mial na luty zatrzymany zostal dzis i aktualnie jest w areszcie sledczym na kopernika. Chcialam sie dowiedziec czy moge juz w te srode isc na widzenie i czy za to ze sam sie niestawil nie bedzie mial zabronionych widzen lub cos ? Bardzo prosze o odpowiedz bo nieznam sie wogle na tym i niewiem co robic. :(((

xxevax3 napisał:
Chcialam sie dowiedziec czy moge juz w te srode isc na widzenie i czy za to ze sam sie niestawil nie bedzie mial zabronionych widzen lub cos ?

Niestety nie poniesie żadnej kary. Poza oczywiście podaniem "na tacy" argumentu, że ma gdzieś prawo - a przy rozpatrywaniu wniosku o warunkowe przedterminowe zwolnienie to jest ważne.
Czy możesz iść na widzenie? Pewnie, ze możesz. To nie jest prawnie zabronione. Ale czy wejdziesz? Tego nie wie nikt. Nie jesteś rodziną, zatem "coś" pan skazany musi w "tym temacie" zrobić. Co? Poczytaj forum.

Tak wiem musi wpisac mnie na liste i dlatego tez chce sie dowiedziec czy skoro wczoraj zostal zamkniety to czy niema problemu zebym szla na widzenie juz jutro? i czy moze isc zemna na widzenie jego 14 letnia mlodsza siostra? Ja jestem osoba pelnoletnia .

Mam pytanie. Wlasnie dzis dzwonil Moj chlopak i powiedzial ze wpisal mnie na liste . Tylko jak tam osadzony wpisuje na te liste to co on tam wpisuje? Jakie dane odwiedzajacego ? Bo boje sie ze moze pomylil date urodzin lub cos. I co wtedy niewpuszcza Mnie??

Witam serdecznie, mam pytanie odnosnie prawa , Moj znajomy ktorego poznalam przez internet poszedl siedziec, i jest tu kwestia tego czy jak pokaze zdj to mi powiedza ze jest tu taki ktos czy nie. (Nie znam danych jego).
To bardzo wazne !

Powiedzą lub nie. Ze zdecydowaną przewagą odpowiedzi "nie".

Nie powiedzą . W zakładzie na Kopernika Panowie bardzo przestrzegaja swojego regulaminu i Ci nie powiedzą . Nie ma co nawet próbować .

Hej
Mam do was pytanie mojego przeworza do ak Białystok ja jestem z Krakowa. O ile wcześniej musze być żeby zająć sobie kolejke na widzenie. Żeby dostać się na pierwszą turę. U nas trzeba było stać juz od 3 w nocy. Mam trochę drogi to pokonania i wolałabym wiedziec

Witam . W poniedziałek mam pierwsze widzenie z chłopakiem . Ile czasu przed wyznaczoną godziną powinnam być wcześniej ?

Powrót