Zakład Karny w Cieszynie

• Autor wątku Autor wątku Guest
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
zk cieszyn

hej! mam na imie Ania, mieszkam w Anglii i zadko bywam w Polsce, moj maz przebywa w Cieszynie, ma ksywe Dragon, od jakiegos czasu nie mam od niego zadnej informacji, martwie sie. jesli ktos moze niech mu przekaze ze u mnie ok, ze kocham go i czekam na niego. dzieki

witam
Dragon powiadasz??
jest na P2?
przezywają go Siwy??
imie robert?
co chcesz wiedzieć?? stuknij na PM do mnie

jest ktos kto wyskoczyl ostatnio?? potrzebuje pewnych inf...

witam, potrzebuję pilnie informacji o osobie przebywającej w zk cieszyn, a dokładnie o datę wyjścia

zakład karny w Cieszynie

Witam nie dawno do zakładu karnego w Cieszynie trafił mój przyjaciel. Mam pytanie czy jeśli wyśle mu list czo on go dostanie?? Bradzo prosze jesli mógłby pan napisac do mnie na gg i porozmawiać ze mną. Bardzo sie martwie. Moje gg 3989850. Pozdrawiam i dziekuje

witam,
czy jest tu ktoś kto bardzo niedawno wyszedł z tego zakładu?
mój znajomy jest tam od miesiąca, chciałabym się coś dowiedzieć.. jak tam teraz jest itd
pozdrawiam

witam czy ktos mi moze powiedziec w jakie dni sa tam widzenia i w jakich godzinach i jak wygladaja widzenia z dziecmi . jakie sa tam wogule warunki :(

prosze o informacje jak dojechac do zakladu karnego w cieszynie z katowic oraz o informacje na ten temat moje gg15851235:(

sara164 napisał:
witam czy ktos mi moze powiedziec w jakie dni sa tam widzenia i w jakich godzinach i jak wygladaja widzenia z dziecmi . jakie sa tam wogule warunki :(

proszę o to samo. jeśli ktoś wie niech odpisze

Bardzo proszę o informacje o ZK w Cieszynie. Od kilku dni jest tam mój brat. Co mogę mu zawieść? papierosy, herbatę, kawę.. środki czystości?jak często może dzwonić i jak często można go odwiedzać.

gg72 jezeli chodzi o zk w cieszynie tow tym momencie wyglada to nastepujaco: ie mozesz mu zawiesc niczego co jest w puszkach ni przyjma tego. Nie mozesz mu zaniesc rowniez cukru. Papierosow ani tytoniu tez nie mozesz. Wszystko to mozesz kupic w kantynie. Nie napisales tez czy twoj brat ma sankcje czy odbywa kare? jesli masz jeszcze pytania dotyczace zk w cieszynie to pytaj. Pozdrawiam.

Mam pytanie odnośnie zk Cieszyn , trafił tam brat , Najpierw był w Bielsku a później trafił właśnie do Cieszyna. nie bardzo wiem o co chodzi.Jeśli z śledczego trafił do Cieszyna to znaczy że dostał już wyrok. Jak mogę uzyskać info na temat jego aktualnej sytuacji. Gdzie przebywa ( czytałem że są jakieś grupy , są jakieś podziały i ze względu na co ?) Jak toczy się jego sprawa , czy zostanie gdzieś jeszcze przeniesiony ?? Odnośnie ewentualnych odwiedzin to chyba muszę pisać do prokuratury ? Otrzymałem list od niego w którym pisze że mogę mu przysłać jakieś ubrania. Czytałem że jest to zakład zamknięty więc czy wszyscy więźniowie są w celach przez 24 h / dobę.
Ilu jest tam wszystkich więźniów ?Zgóry dzięki za jakiekolwiek info , jestem zielony w temacie.

kriss660 czyli Twoj brat ma juz wyrok? Powiem Ci ze nieoniecznie zostanie juz w Cieszynie. Ile mu grozi? Tak, sa grupy p1, p2,p3 oraz r1,r2,r3. Jezeli twoj brat jest 1 raz karany to bedzie mial grupe p, a jesli juz po raz kolejny to dostanie r. Cieszyn jest to zk typu zamknietego, wiec jesli dostanie r to pojedzie w transport. Nie wiem ile jest wiezniow ale sa nawet 10 os.cele. Nie jestem w stanie Ci narazie nic wiecej powiedziec,poniewaz nie wiem jaka ma grupe. Jak sie czegos dowiesz to pisz.

Właśnie się dowiedziałem że na razie prowadzone jest postępowanie śledcze przez prokuraturę więc jest tymczasowo aresztowany. Udało mi się załatwić u prokuratora zgodę na widzenie. Jutro śmigam , dowiem się szczegółów. Dzięki za informacje.

Nie wiem co tutaj jest prawdą mój M.... siedzi drugi raz więc napewno ma R1 lub R2 ze względów zdrowotnych jeszcze nie wiadomo jaką ma grupę i wlaśnie przewieźli go do ZK Cieszyn :(

Z informacji nt. przeznaczenia jednostek wynika jednoznacznie że Cieszyn jest zk zamkniętym dla recydywistów penitencjarnych (czyli podgrupy R-1/z i R-1/p)z oddziałem aresztu śledczego. W przeznaczeniu nie ma ani słowa o pierwszy raz karanych. http://www.sw.gov.pl/download/ustawy/1154694059.pdf

U mnie wlaśnie ta ustawa nie chce się otworzyć znalazlam wcześniej na google:(

Zakład Karny w Cieszynie jest jednostką typu zamkniętego, posiadającą 405 miejsc.Przeznaczony dla recydywistów penitencjarnych, pozostających w dyspozycji:
Sądu Rejonowego w Cieszynie
Prokuratury Rejonowej w Cieszynie
Sądu Rejonowego w Jastrzębiu Zdroju
Prokuratury Rejonowej w Jastrzębiu Zdroju
Ogólnopolski Portal Służby Więziennej
Czyli wychodzi na to że są tam też oddziały dla TA

Powrót