Zakład karny w Głubczycach

• Autor wątku Autor wątku Modi87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dzięki bardzo,przeczytałam te informacje nawet po dwa razy ale w Bytomiu żeby dostać sie na widzenie w sobote tzreba było swoje odstać od conajmniej 6 rano ponieważ była ograniczona liczba odwiedzających,nie wiem czy tak samo jest w Głubczycach? czy jak bede o 8 to sie dostane?

witam mojego narzeczonego wczoraj przewiezli do zk glubczyce. wie ktos moze wlasnie jak tam jest z wychowawcami?widzeniami? praca?

Jeżeli ktoś ze Śląska by się wybierał do Głubczyc i nie ma transportu, to proszę o e-maile, również jeżdżę.
wakemyupp@o2.pl

Witam serdecznie, mój chłopak przenosi się do zk w Głubczycach i chciałabym wiedzieć jak tam jest na chwile obecną? Jacy są strażnicy, jaka atmosfera, jeżeli ktoś z Was kogoś tam ma, to niech coś opowie o tym miejscu. Z góry dziękuje!

Witam czy twój chłopak już został przewieziony do Glubczyc

Witam mam pytanie jak wygląda sprawa wokand w Głubczycach jezeli chodzi o Art. 148 par. 1 proszę o jakies info

Witam odświeżam temat,
jak w Głubczycach z wokanda? Mój mąż został ukarany za posiadanie telefonu w pracy wolnosciowej a zostalo mu dwa miesiace do wokandy. Jest w Raciborzu za wypadek bez zadnych narkotykow, alkoholu, po prostu nieszczescie ze skutkiem smiertelnym. Zostal zwolniony z pracy, czeka na komisje o ukaranie, dodatkowo widzenia przez plexi i tak dalej. Chcemy go przeniesc na Glubczyce, czy tam ma szanse na pierwsza wokande ? Jak tam jest z przepustkami

Powrót