maleńka1227
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 84
Wystarczy że porozmawia z wychowawcą i wtedy na pewno będzie wiedział , a tak na marginesie to on stara się o adwokata z urzędu 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
siostraaaa napisał:mam jeszcze pytanie dlaczego mojego brata "przerzucają" z jednej celi do drugiej??
maleńka1227 napisał:bo gdyby przebywał w areszcie śledczym potrzebowała byś pozwolenia od prokuratora lub sądu
Beautifull Deamon napisał:Jeżeli osoba jest "skazana" vel. "osadzona"- wpisanie na listę wystarczy.
FreeAngela napisał:Czy jako kobieta ciezarna moge liczyc na wiecej sympatii ze strony straznikow w Siedlcach?Czy tez bede musiala tak dlugo czekac na widzenie?
Vajla napisał:Zgłoś ciążę funkcjonariuszowi przed widzeniem, większość ZK w miarę możliwości
Vajla napisał:Forg, dokończ proszę zdanie
"W miarę możliwości" - każdy zakład ma też swoją drogę formalną widzeń i czasem inni czekający nie mają wpływu na kolejność wejścia- to miałam na myśli. .
FreeAngela napisał:Czy jako kobieta ciezarna moge liczyc na wiecej sympatii ze strony straznikow w Siedlcach?Czy tez bede musiala tak dlugo czekac na widzenie?
Pozdrawiam
Beautifull Deamon napisał:Moja Kochana, nie licz na toZaszłam w ciążę na krótko przed zamknięciem mojego męża w więzieniu. Obecnie jestem w piątym miesiącu. Jeżeli trafisz na zakład karny, w którym jest poczekalnia to masz szczęście. Ja muszę stać i czekać na mrozie dopóki nie nadejdzie moja kolejka. Przy czym- wszyscy strażnicy dobrze wiedzą, że jestem w ciąży
Jeżeli jedziesz na widzenie, lepiej ubierz się ciepło i zaopatrz w termos z herbatą. Pozdrawiam i powodzenia !