Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
witam, czy ktoras z was moze wie w jakich godzinach sa widzenia na bialolece w niedziele?

hhh :?: :lol:

nie no spoko

w niedziele są tylko na sledczym widzenia, a jeśli chcesz sie dowiedzieć o której to zadzwoń

Wiam kobietki mam pytanko zy któras z was dawala ostatnio paczke żywnosciowa na biale?
a jesli tak co tam dokladnie można włożyc bo to moja pierwsza paczka a wogole nie mam pomyslu np czy takie rzeczy jak paszteciki chipsy sledzie pakowane w plastikowym pudelku przechodza??? Dziekue za odopowiedz i pozdrawiam

Najlepiej zadzwon na Biała i zapytan, co ZK to róznie mówia...

Właśnie wiem ale dodzowonic sie nie moge :( nikt nie odbiera a myślałam że może ktoś z was by wiedział : :what:

nie dawaj owoców cytrusowych, banany, jabka, gruszki- spoko

wędline, kotlety, nic w puszkach, słodycze tak ale najlepiej żeby nie były w orginalnych opakowaniach, przesyp cukier, kawe

dziewczyny moj maz ma za tydzien stawic sie na bialolece. nie wiecie czy wiezniowie maja tam silownie do swojej dyspozycji?

Mam pytanie czy wie ktoś może jak załatwic obie przepustke na widzenie do chłopaka który siedzi w areszcie karnym na białołęce???

Jeżeli jest tymczasowo aresztowany to zgodę na widzenie wydaje prokurator albo sąd w zależności do czyjej dyspozycji jest osadzony. A jeśli jest jako skazany to musi wpisać cię na listę która następnie zostaje potwierdzona przez dyrektora. Żeby wiedzieć czy jest się na takiej liście najlepiej zadzwonić do ZK. Pozdrawiam

Tam na bialolece w zakladzie karnym jak sie idzie na widzenie jest taki sklepik. Zastanawia mnie jedna rzecz czemu ci wszyscy ludzie od razu ustawiaja sie tam w kolejce? Ja ide za tydzien do mojego chlopaka i nie mogla bym sie najpierw go zapytac co chce zebym mu kupila i jak by nie bylo kolejki to wtedy bym tam podeszla? czy jest taka mozliwosc ze jak sie usiadzie juz przy stoliku to nie mozna z niego odejsc??

Nie byłam wprawdzie na białołęce ale w większości zakł karnych jest podobnie- nie marw się, jak przyjdzie twój chłopak powie ci co masz mu kupić albo da ci listę i wtedy możesz kupić to w kantynie- mało kto wie co ma kupić przed widzeniem :ok:

[cytat="Wydrowa":26wv9il2]Tam na bialolece w zakladzie karnym jak sie idzie na widzenie jest taki sklepik. Zastanawia mnie jedna rzecz czemu ci wszyscy ludzie od razu ustawiaja sie tam w kolejce? Ja ide za tydzien do mojego chlopaka i nie mogla bym sie najpierw go zapytac co chce zebym mu kupila i jak by nie bylo kolejki to wtedy bym tam podeszla? czy jest taka mozliwosc ze jak sie usiadzie juz przy stoliku to nie mozna z niego odejsc??[/cytat:26wv9il2]

Mozna u mnie jest tak ze siadamy a aby nie bylo kolejek to SW co jakis czas samo wola aby isc robic zakupy.

[cytat="GAMBIWAW":1kzea5wm]
Mozna u mnie jest tak ze siadamy a aby nie bylo kolejek to SW co jakiś czas samo wola aby isć robić zakupy.[/cytat:1kzea5wm]
Niestety, na Białej tak dobrze nie ma. Tam odwiedzający wpadają i ustawiają się w kolejkę :) Na Służewcu też strażnik wywoływał ludzi po kolei na zakupy. Co tam SW obchodzi, że tracisz cenne minutki z widzenia........

[cytat="13b":nzmzam3z][cytat="GAMBIWAW":nzmzam3z]
Mozna u mnie jest tak ze siadamy a aby nie bylo kolejek to SW co jakiś czas samo wola aby isć robić zakupy.[/cytat:nzmzam3z]
Niestety, na Białej tak dobrze nie ma. Tam odwiedzający wpadają i ustawiają się w kolejkę :) Na Służewcu też strażnik wywoływał ludzi po kolei na zakupy. Co tam SW obchodzi, że tracisz cenne minutki z widzenia........[/cytat:nzmzam3z]

W AS w KAtowicach to zakupy wsumie na koncu sie robi na spokojnie zeby nie bylo kolejki i nie tracic czasu, ale co AS czy ZK to roznie bywa....na logike to popier.....titititi

moj maz w czwartek zglosil sie na biala do odbycia kary 10 m-cy. trafil do as ale na warunkach zk. na pewno jest teraz na przejściówkach, nie wiecie kiedy bedzie mogl zadzwonic? martwie sie bo nie mam od niego zadnego znaku, a nasza coreczka bardzo teskni i ciagle prosi mnie zebym zadzwonila do tatusia. i jeszcze jedno pytanie, po jakim czasie przysluguje mu widzenie?

Jeśli jesteś jego żoną i macie to samo nazwisko na widzenie możesz iść od razu. Jeżeli macie inne nazwiska to musi wpisać cię na listę. Z telefonami to są określone dni w jakie może dzwonić. Niestety nie wiem jak jest u was ale jak wpadnie Asia Ż to wszystko Ci wytłumaczy :ok:
Pozdrawiam

dzieki. a ile osob moze byc na widzeniu. chce zabrac ze soba 2dzieci i jak sie da to tesciowa tez. wszyscy mamy te samo nazwisko.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót