Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
oki dzieki a możecie mi napisać jak dojechac z dworca centralnego bo najlepiej chyba jak z tamtad bede jechac nie? PKP do z.k? tylko jakbyscie mogły to tak szczegułowo bo wogole nie znam warszawy aha i czy jest możliwość przestłania pieniędzy przelewem czy tylko przekaz pocztowy?

Monika, tak teraz patrzę, że może lepiej byłoby dojechać z Warszawy Wschodniej. Z WW masz autobus 144, w który musiałabyś wsiąść, potem musiałabyś wysiąść na przystanku Żerań FSO i przesiąść się w autobus 152 w stronę Białołęki (wysiadasz bodajże na ostatnim przystanku). 152 to chyba jedyny autobus, który tam dojeżdża. Ja co prawda nie jechałam nigdy w ten sposób, tzn dojeżdżałam do Żerania, potem przechochodziłam na drugą stronę ulicy (tym przejściem na dole), a potem przesiadałam się w 152 właśnie. Może dziewczyny mają jakiś inny pomysł :) Ale wydaje mi się, że conajmniej 2 przesiadki musisz zaliczyć.

trzeba z przesiadkami,inaczej nie da rady , a z centralnego sie nie da ale z centrum z pod rotundy ( kawalek drogi na piechote) kazdy Ci powie jak dojsc, tramwajem np 18 na zeran , tam jest petla i odrazu 152 a autobus to chyba co godzina.... aj zawsze samochodzikiem tylko wracam autobusem :) karteczka , nie wiem czy mozna nazwac to poczekalnia jak tam wchodzi 5 os :P ale to jest na bramie , zreszta jak zapytasz to napewno ktos Ci powie :)

kurde kijowy ten dojazd,ale cóż jakoś sobie poradze,mam nadzeje ze sie nie zgubie

bedzie dobrze, jak to mowi moj ,musi byc dobrze :) zaklad karny jak kazdy inny, a pozniej to juz bedziesz smigac lepiej po warszawie niz ja :D
tez mysle ze z centralnego powinien jezdzic ten autobus he he ale bym miala dobrze :D

tak myslisz ANE? :what: kurcze dziewczyny wytłumaczcie mi to jeszcze raz z ktorego dworca bedzie mi lepiej dojechać? i jakie te autobusy? bo ja głupia jestem :ooo: mam potworny metlik w głowie i nie mysle wogole :(

Ja mówiłam o trasie ze wschodniego, ane z centralnego. A który wybierzesz to już zależy od Ciebie :) Ale może rzeczywiście tak jak mówi ane, będzie Ci łatwiej :)

szczerze mowiac to ja jezdze ze wschodniego i tam jest 144 a jak sie podjedzie obojetnie czym jeden przystanek to mamy 21 do zerania i z tamtad 152 ale jaka trase wybierzesz to juz od Ciebie zalezy

o dzieki Nitka to jest chyba najlepszy dojazd a powiedzcie mi jeszcze czy tym autobusem 152 jade do petli? i czy daleko jest do z.k od petli? trafie bez problemu? czy sa jakies zakamarki?

niunia 152 jedziesz do samego konca jedzie sie okolo 20-35minut wysiadasz i idziesz w prawo potem w lewo a potem to juz sama zobaczysz :D i dla zk sa pierwsze drzwi mowie o osadzonych juz na zk a drugie drzwi to as i as ze skazanymi..

aha czyli zakamarki :D coż poradze sobie wkoncu mądra ze mnie dziewczynka chyba :P aha i dzrzwi? a skad ja moge wiedziec gdzie on jest? chyba na as bo jest na wyroku i czeka na przesłuchanie wiec to beda te 2 dzrzwi :what: słuchajcie a jak to jest na widzeniu my jako odwiedzajacy jestesmy pierwsi a Ich przyprowadzaja pożniej? i jak widzenie sie kończy to czy najpierw nasze połowki a pozniej my wychdzimy?

to sa drugie drzwi..my wchodzimy pierwsi a pozniej siedzac przy stolikach czekamy na nich niewiadomo ile...poczym zostaja wpuszczeni....godzina mija i oni mowia przez megafon koniec widzenia potem sa placze smutki ze to juz i pozniej oni wchodza a my wychodzimy..ja jade 29.05 na widzonko :D

[cytat="nitakanisiaka"i pozniej oni wchodza a my wychodzimy..ja jade 29.05 na widzonko :D[/cytat] tzn gdzie wchodza? bo nie rozumiem za bardzo :ooo: a jak chcemy połaczyc godziny to co da sie ? bo ja bede jezdzic niestety tylko raz w miesiacu i bedziemy chcieli łaczyc 3 h ja jade 30.05 kurde całkiem inaczej niz w tych z,k co ja juz zwiedziłam całkiem inaczej tez zdziwiona jestem ze nie moga nasze połowki isc z nami do kantyny :x

wchodza do zamku swojego :( i tylko ptrzymy jak stoja i im zamykaja drzwi przed nosem :( co do godzin to sie da polaczyc czemu jedziesz 30? do kantyny moga podejsc jak skonczysz zakupy i oni moga pomoc przeniesc ale stac :x nie moga

jade 3ogo poniewaz Damian mowił ze mamy w piatek wiec tj 30 niestety ale jeszcze sobie zadzwonie i sie dokładnie dowiem kurde bezsensu tam jest, mam nadzeje ze szybko to sie skonczy i wroci da Zabrza szybko

[cytat:93ab4963]a jak chcemy połaczyc godziny to co da sie[/cytat:93ab4963] Łączą godziny, ale z tego co pamiętam skazany musi pisać o to prośbę i to sporo wcześniej. Ja miałam bardzo daleko i "załatwialiśmy" łączone.

Niech porozmawia z wychowawca tak bedzie najlepiej

dzieki 13b i Nitka ale mam nadzeje ze juz niedługo to sie skonczy i wroci na Śląk ale mi sie marzy :(

Niech wraca :) bo Ty chociaz nie bedziesz miala problemu z dojazdem bo to podwojny stres jechac do innego miasta w nieznane :(

masz racje Nitka jechac w nieznane,wiem tyle co Wy mi opisałyście,nie znam wogole Warszawy,nie znam z.k to jest horror,ale z tego co sie dowiedziałam to jego powrot z białej na Śląsk bedzie trwał bardzo dłuuuuuuuuugo :(

Dziewczyny, nie odbiegacie od tematu - jest przecież wolny :) - M. przepraszam Moniak :ooo: ale samo mi sie tak jakoś napisało :ooo:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót