Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
anusia_78

anusia_78

Użytkownik
Odpowiedzi
162
Witam.... jestem tu pierwszy raz..... czy są tu jakieś osoby które mają kogoś na białołęce????

Anusia witaj,o ZK Warszawa Białołęka napewno ktoś wspominał w którymś z postów,ale nie pamiętam w jakim to było temacie,jeśli się natknę dam znac.

Olinka dziękuje bardzo :wink:

..... jak ten czas leci..... jutro już trzeci raz jadę na widzenie.... :ooo:

JA byłam wczoraj tzn. w środę... Niewiem który raz... chyba 5...
Zwracaj uwage w kantynie na ceny bo przekrecają czasem.
Pozdrawiam

.... to jest jakieś nieporozumienie..... dlaczego nie ma tam kasy fiskalnej...... :what: a ceny..... wygórowane.....

Anusia przecież to kryminał a kantyna też musi zarabiać... Jeden ze sprzedawców to więzien tak na marginesie Ci powiem...
Po co im kasa fiskalna? Żeby ukradli? :lol:
A tak na serio to też zdrowo się zdziwiłam ,że nie ma kasy Może tak im łatwiej prowadzi się sprzedaż Nie wnikam... :wow:

.... o tym że ten chłopak co sprzedaje jest więźniem to już się dowiedziałam na pierwszym widzeniu :) .....

Uważam że dobra praca mu się trafiła... Kiedys się do mnie uśmiechał... Ale zbiłam go z tropu zerową reakcja...
Słyszałam że odwołali intymne z powodu tego morderstwa w łazieńce... Wiesz cos na ten temat?
W sumie to nie wybieram się na takie widzenie bo uważam że to bardzo rzeczowe podejscie ale jednak jestem ciekawa?

... praca bardzo dobra mu się trafiła..... cała ta kantyna to świetny interes... jakie tam zarobki...... :evil:

... gozzalka.. Twój jest na P2..... a wiesz może na którym bloku...? Mój na IV.... może są sąsiadami.... może się znają.... :what:

Hej!Dziewczyny czy orientujecie się właśnie jak to jest na Białej z widzeniami bezdozorowymi?Jak można na nie zasłużyć?Od czego i od kogo poza wychowawcą to zależy?

... ja nie wiem.... bo mój P jest jest zbyt krótko żeby sie o nie starać... od jutra jeszcze tylko tydzień i będzie już w domu.... :)

Anusia mój jest również na czwartym ale z tego co czytam to juz sąsiadami nie są... Może byli... Gratuluję z całego :serce:
:winko:

Napisz wszystko co się dowiesz? Jak tam było? Za wszystkie informacje bedę wdzięczna.
Ciesz się chwilą Anusia

czesc dziewczynki, ej wiecie co oni na bialej w kantynie maja kase fiskalną, mi moj Krzycho zawsze kazał brać paragon bo ten koleś w kantynie oszukuje, mowcie ze chcecie paragon i musi wam dać hehe
pozdrawiam

no dziewczynom musi dać paragon , one niesą osadzone w ZK więc kupują jak na wolnośći bo tam są he he

tyle sprostowania

.... Witam... jak macie jakieś pytania dot... ZK Białołeka... po konsultacji z Moim P odpowiem na nie.... :)

ja mam konsultanta na miejscu i też z miłą chęcią podpowiemy :lol:

ja mam pytanie co do zakupow na widzeniu, czy jest jakies ograniczenie co do tego ile mozna kupic? jak to jest?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót