Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
z tego co pamiętam to Krzysiek nie miał żadnych ograniczeń, ale mowi ze inaczej moze być na śledczym a inaczej na zamku, on był na pół otworku
na kamczatce można było wydać tylko 150zł w kantynie

aha dziekuje za odpowiedz, moj chlopak jest na sledczym a widzenie mialam dopiero jedno i to przez sluchawke wiec nie wiem i dlatego pytam bo mam nadzieje ze nastepne dostane przy stoliku.

W poznaniu na młyńskiej tylko niestety do 100 zł i też trzeba patrzeć na paragon bo oszukują...pomimo, że mój też jest na p2...

ale moj jest na bialolece wiec pewnie tez jest inaczej. Moze jest ktos kto ma tam kogos na sledczym?

hhh wg mnie powinnas zadzwonic do tego AS i tam na pewno dowiesz sie wszystkiego. W kazdym AS i ZK sa inne zasady.

... racja... co ZK i AŚ to inne obyczaje.....

Zk Białołęka

Witam !
Czy ktos mógłby mi powiedziec cos na temat zk białolęka ??? Czy warto strac sie o transport własnie do tego zk ????? Prosze o jak najszybsza odpowiedź od was !!!! Z góry dziekuje i pozdrawiam ... !

Oki !!! jestem tu nawa i dziękuje za uprzedzenie !!! jeżeli możesz to powiedz mi jak szybko szukać danego forum ????

W prawym górnym rogu masz opcję "szukaj", wpisujesz tam temat, który Cię interesuje, wpisuj jedno, dwa słowa, wtedy łatwiej będzie Ci znaleźć. Na swobodną dyskusję zapraszamy do tematu "Listy Aresztowanego" i tylko tam, ponieważ moderatorzy bardzo nas pilnują :) ale i tak ich kochamy

Re: Zk Białołęka

[cytat="ona86"]Witam !
Czy ktos mógłby mi powiedziec cos na temat zk białolęka ??? Czy warto strac sie o transport własnie do tego zk ????? Prosze o jak najszybsza odpowiedź od was !!!! Z góry dziekuje i pozdrawiam ... ![/cytat]

a twój może siedzi w AŚ Gizycko??

Już nie, ale tam siedziała niecałe 2 miesiące temu !!!!
A ktos z twoich znajomych tez tam siedzi ????

Ten temat nie dotyczy Aresztu Śledczego w Giżycku a krzycho1979 został zablokowany- Y

W AŚ Białołęka można 5 kg + zgrzeka napojów, ale ja nigdy się nie spotkałam zeby ktoś sprawdzał ile ważą zakupy. Wazne zeby zmieściły sie w jednej reklamówce. Nie ma limitów co do wydanej kasy. Niektórzy wydają po kilkaset złotych. Jak na widzenie wpuszczą bardzo dużo osób to strażnik prosi zeby nie przesadzać z zakupami zeby wszyscy zdązyli. Czasami nie udaje się wszystkim zdażyc, dlatego jak tylko wpuszczaja na widzenie to ludzie prawie biegną zaby być pierwszym w kantynie.

jeju dobrze że na karnym tak nie było, też była kolejka ale wszyscy zdażali, że to mała sala to ja jakoś siadałam blisko kantynyi jak sie juz kolejka ustawiała to tylko podchodiłam do jakiejś panny i mówiłam że jestem za nią i wracałam do mężusia :)

Ostatnio było tyle ludzi na widzeniu na Białej że siedzielismy z moim Słonkiem około 15 min w pokoju - tym niebieskim...
Zabawne to było bo zawsze mu mówiłam'że ten pokój omijać będzięmy do końca a tu taki dżołk! :lol:
Mój E. jest kalikwatorem więc jeśli macie kogoś na 4 dajcie cynk

Pozdrawiam

Mam pytanie do osób znających obyczaje "Białołeki"
W jakie dni są widzenia dla skazanych?
W jakich godzinach?
Jak długo trzeba czekać na widzenie? i ew. do której trzeba tam być, żeby się dostać.
Czy jest podział dni widzeń wg.literek alfabetu tak jak np. na Służewcu?

Widzenia masz wg liter alfabetu - tak jak mówisz, że jest na Służewcu. Żebyśmy się dobrze zrozumiały - pierwsza litera nazwiska np. P - widzenie jest w czwartek. Nie pamiętam w jakich godzinach są widzenia, ale można zadzwonić i się dowiedzieć. Najlepiej być jak najwcześniej - ale to tak jak wszędzie. Na widzenie czeka się dłuuugo. Przynajmniej ja długo czekałam, może trafiłam w zły dzień. Ok. 2h może dłużej, nie za bardzo pamiętam.
Asia Ż. na pewno opowie Ci więcej, jak tylko wpadnie.

kamila123 tak jak pisała Moniak, ja jeżdziałam w soboty bo mój pracował wiec różnie jest z tym czekaniem, raz jak pojechałam z teściową to weszłyśmy po 15 min. czekania :o , ale zazwyczaj to około 2-3 godzin, byłam powiecmy ok.9/30 a wchodziłam o 12, ale to nie jest norma,
a widzenia są chyba ale to CHYBA do 14, na temat widzen to tyle co mam w główce, wiecej wiem o tych nielegalnych rzeczach co sie robi na Białołęce jak np. ktoś pracuje tylko cicho nikomu nic nie mówcie 8)

.... ja jak jeździłam na widzenia do mojego P (w czwartki) starałam się być tam przed 8..... za pierwszym razem czekałam chyba ok 1,5 godziny... a kolejne to nawet godzinki nie było.....

...gozalka.... moj P był na 4 ... nie pamiętam jaki nr celi.... :what: chyba 9 ale nie jestem pewna.... 8)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót