Zakłady bukmacherskie (przywłaszczenie sobie 200zł)

• Autor wątku Autor wątku Anakonda17
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Anakonda17

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,

założyłam konto na *** i wpłaciłam tam 200 zł. Byłam winna pieniądze znajomemu i chciałam mu oddać z konta na ***, więc wpisałam jego numer rachunku i tak o to moje konto zostało zamknięte, a 200 zł przepadło. Jestem świadoma swojego błędu, lecz chciałabym się od was dowiedzieć czy *** ma takie prawo, aby zatrzymać sobie wpłacone przez ze mnie 200 zł ?

poniżej wklejam maila którego od nich dostalam:

" Szanowny Kliencie,

Bardzo nam przykro poinformować, iz Dział Finansów nie zaakceptował Pani wyjaśnienia dotyczącego próby wpłaty na konto bankowe trzeciej osoby.
Konto pozostaje zamknięte na mocy punktu z Regulaminu:
4.4. Klient nie może złożyć wniosku o otwarcie Konta, jeśli nie działa on we własnym imieniu lecz w imieniu innej osoby lub podmiotu lub dla korzyści innej osoby lub podmiotu.
4.5 *** zastrzega sobie prawo do zamknięcia Konta z zachowaniem jego stanu, jeżeli istnieje uzasadnione podejrzenie, że Konto jest używane i kontrolowane przez osoby inne niż podane przy rejestracji Konta i/lub kiedy mamy uzasadnione podejrzenie, że konto może być używane w nieuczciwy sposób lub w inny sposób w związku z jednym lub więcej marketingowych partnerów powiązanych z ***.
Serdecznie przepraszam za wszelkie niedogodności i dziękuję za współpracę.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zapraszam do kontaktu poprzez CZAT w godzinach od 10:00 do 23:00 gdzie można uzyskać natychmiastową pomoc.

Pozdrawiam,

Dział Obsługi Klienta
*** "

moderacja

Ostatnią edycję dokonał moderator:
konto było zweryfikowane i podałam im wszystkie dane osobowe

Oni mają licencję na prowadzenie zakładów w Polsce?

Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka

Powrót