Zaległe czesne za studia, windykacja a zarzut przedawnienia

• Autor wątku Autor wątku KevinLove
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
szkoła już od 2 lat nie istnieje, kontaktowalam sie z dyrektorką panią Gosią i ona nie ma nic z tym wspolnego od 2 lat juz tam nie pracuje, a jesli chodzi o kp jesli ktos nie ma to ona je ma tylko musi znaleźć a jesli chodzi o spotkanie to ustalcie konkretna date zeby bylo wiecej ludzi a nie tak z dnia na dzień

wiesz pytanie czy ktos dzis nie przyjdzie

no na nk tez mogliscie napisać zeby ludzie sie dowiedzieli ze mamy sie spotkac, ja teraz przypadkiem sie dowiedzialam......

sluchaj sadze ze dzis mozna spr ile osob przyjdzie uzgodnic cos i spodkac sie jeszcze raz w wiekszym gronie. ja poprostu chce wiedziec czy kto kolwiek przyjdzie gdyz mam do przejechania spory kawalek i to tez jest czas

nawet nikt nie odpisuje co z tym spotkaniem dzisiaj.....

wiesz moze co poniektorzy beda np. jezeli ktos napisal ze o godz 14 nalukasiewicza to przyjdzie. w jakich latach uczeszczalas do szkoly?

w 2009 ukończyłam :P i chyba razem w grupie byliśmy

ja tez bede zorganizowałam jeszcze 2 dodatkowe osoby

ja wczoraj wybrałm sie do tej szkoły odrazu gdy dostałem ten durny list i niestety "pocałowałem klamke" z tgo co wiem to juz od dawna biura cobory nie ma w tej szkole

oki to dzisiaj godzina 14:00 pod szkołą na łukasiewicza dozobaczenia

Widze ze Poznan ma dosc spora grupe ludzi ktora juz sie zorganizowala i podejmuje jakies kroki, mam nadzieje ze teraz z Bydgoszcza cos sie ruszy ze bedzie tez nas wiecej tak jak poznaniakow. Poznaniacy jak podejmiecie juz jakies kroki napiszcie co robicie w tej sprawie

sa tu jakieś oosby ktore uczeszcały do tej szkoły w latach 2007-2009 ?

Ja również postaram się pojawić pod szkoła. Pozdrawiam

pepsi72 ja uczeszczalam w latach 2007/2009 w poznaniu

wtakim razie bylismy w tej samej grupie madzi^Koko bo i ja chodzilem w tych latach na lukaszewica do szkoły .

Powrót