Zaległe czesne za studia, windykacja a zarzut przedawnienia

• Autor wątku Autor wątku KevinLove
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam mam podobny problem pierwszy rocznik poznańskiej COBRY 2004-2005 06.03 o której godzinie???

ale sie rozpędziłem znalazłem świadectwo i tytuł zawodowy i to były lata 2005-2006 jest ktoś na forum z tego rocznika

Ostatnia edycja:
Wtedy to dyrektorem był M.Janiak a gosia póżniejsza p.dyrektor była sekretarką i od samego początku były problemy z wiecznymi podwyżkami czesnego które nie były w umowie uwzględnione

Reklamowaliśmy to coś COBRA na TARGACH Poznańskich

Hej kris1978.
Moja kwota jest dokładnie taka sama, a jeśli chodzi o spotkanie to tak jak proponowałem o godzinie 13.00 - czy masz inną propozycję , dostosuje się
Pozdro.

no ok ale ile osob bedzie i co dalej z tym

czy sa na forum jeszcze osoby ktore przyjda na ul lukaszewicza w poznaniu 6.03 o godz. 13

ustalmy w końcu konkretną date i godzine, z tego co piszecie to kazdemu pasuje 6 marca (niedziela) pod byłą szkołą cobry na łukaszewicza i niech juz tak bedzie teraz tylko godzinę trzeba ustalić no i ja musze poinformowac p. dyrektor o spotkaniu

Spotkajmy sie w niedziele 06.03 o godz 13 pod szkoła na Łukaszewicza,pozdrawienia dla Madzi i Krzycha;)

Ok to 6 marca o godzinie 13 pod szkołą na łukaszewicza odbędzie się spotkanie! Niech każdy przekazuje to dalej przez sms czy cokolwiek żeby nie bylo 5 osób tak jak ostatnio!!

Informuję panią gosie o spotkaniu!

calek przyjmą ale ich to za bardzo nie interesuje. Jeśli będzie trzeba to skontaktujemy się z dyrektorką. Nie będzie z tym problemu. Widzę tylko że z Włocka nie ma nas dużo.

mi i kumplowi by bardziej pasowala sobota co do spotkania w poznaniu

godzina moze byc ta sama ale zeby byla sobota, bo w niedziele nie damy rady niestety

zawsze komuś coś będzie nie pasować wiec trzeba coś w końcu ustalić najlepiej zrobić listę kto będzie lub konto na nk i będą się dopisywać osoby które przyjdą i też komunikacja będzie łatwiejsza co wy na to???

my z kumplem jestesmy za sobota godzina moze byc ta sama co w niedziele tylko chodzi o dzien

zapraszam poznaniaków zbierzmy się wszyscy i coś z tym zrobmy

Powrót