Zaleglosci szkola policealna nieche wydać świadectwa a zalegle

• Autor wątku Autor wątku pawllo211987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
P

pawllo211987

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, mam pytanie czy szkoła może przytrzymywać świadectwo ukończenia szkoły średniej mimo zaległości? to jest szkoła po licealna zaoczna . Bylem ostatnio w sekretariacie to nie chcieli mi wydać,dopiero za uregulowaniem Pani mówiła ze jestem niby windykacji ale żadnego pisma, listu do tej pory nie dostałem ,więc sam już nie wiem czy jestem czy nie w tej windykacji .Dodam że przetrzymują mi moje dokumenty od 2006 roku do dzisiejszego dnia. Proszę o wskazówki,poradę ??:(

pawllo211987 napisał:
Witam, mam pytanie czy szkoła może przytrzymywać świadectwo ukończenia szkoły średniej mimo zaległości? to jest szkoła po licealna zaoczna . Bylem ostatnio w sekretariacie to nie chcieli mi wydać,dopiero za uregulowaniem Pani mówiła ze jestem niby windykacji ale żadnego pisma, listu do tej pory nie dostałem ,więc sam już nie wiem czy jestem czy nie w tej windykacji .Dodam że przetrzymują mi moje dokumenty od 2006 roku do dzisiejszego dnia. Proszę o wskazówki,poradę ??:(

Nie mają prawa przetrzymywać Twojego świadectwa ukończenia szkoły średniej. Świadectwo do dokument urzędowy.

Jak potrzebujesz tego świadectwa, pójdź do tej szkoły jeszcze raz i zażądaj wydania świadectwa. Jak tego nie będą chcieli zrobić to wezwij policję.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót