L
latajacyholender7
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 47
Witam, jakiś czas temu dostałem kilka mandatów z którymi się nie zgadzałem a ostatecznie policjant sporządził wniosek o ukaranie w formie 30 godzin prac społecznych. Między czasie znalazłem zatrudnienie za granicą i nie stawiłem się do kuratora. Niedługo mam posiedzenie odnośnie zamienienia ograniczenia wolności na karę pozbawienia wolności.
Czy mogę spłacić grzywnę ze względu na polepszenie się warunków finansowych? Napisać jakieś pismo do sądu a może pójść na posiedzenie i powiedzieć dla Sądu jak wygląda sytuacja? Nie wiem czy na to posiedzenie mogę pójść w ogóle
Bardzo proszę o poradę bo byłem u adwokata i chce 1000zł za zajęcie się sprawą co jest chyba troszkę nie adekwatne do sprawy
Pozdrawiam
Czy mogę spłacić grzywnę ze względu na polepszenie się warunków finansowych? Napisać jakieś pismo do sądu a może pójść na posiedzenie i powiedzieć dla Sądu jak wygląda sytuacja? Nie wiem czy na to posiedzenie mogę pójść w ogóle
Bardzo proszę o poradę bo byłem u adwokata i chce 1000zł za zajęcie się sprawą co jest chyba troszkę nie adekwatne do sprawy
Pozdrawiam